Μενεγάκη σε Λυκουρέζου: “Αν δεν είχατε χωρίσει με τον Γκλέτσο θα ήσουν κυρία δημάρχου!”

Στον φούξια καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, κόρης της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η οποία ξάφνιασε την παρουσιάστρια με τα όσα είπε για τα εφηβικά της χρόνια και τη σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Η Μαρία-Ελένη αποκάλυψε ότι πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο, συγκεκριμένα στην σχολή Μωραϊτη και ήταν τόσο ζωηρή, που την έδιωξαν για να αποφύγουν τα χειρότερα. “Σε διώξανε από το ιδιωτικό; Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί αυτό το πράγμα”, της είπε η Ελένη, αλλά εκείνη της εξήγησε ότι ήταν πολύ ζωηρή.
Μιλώντας για το γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο, αναφέρθηκε στους λόγους που ο γάμος της κράτησε μόλις λίγες μέρες. “Δεν ήμουνα έτοιμη γενικά στα 19 μου – γιατί στα 19 παντρευτήκαμε. Ούτε εμείς γενικά το καταλάβαμε πολύ αυτό που έγινε. Το ζήσαμε βέβαια και απλά κάναμε αυτό που αισθανόμασταν. Κι έτσι κάναμε. Τώρα βέβαια, όταν καμιά φορά τον σκέφτομαι λέω τι είχα και τι έχασα!”, δήλωσε.
Η παρουσιάστρια, όμως της είπε πως αν τελικά δεν είχαν χωρίσει και ήταν μαζί, θα την φώναζαν “κυρία δημάρχου”. “Είδες, τώρα θα ήσουνα κυρία δημάρχου!”, είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στο δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο.
Παρόλα αυτά, η Μαρία-Ελένη είπε ότι θέλει να κάνει οικογένεια κάποια στιγμή. “Θέλω να κάνω οικογένεια, απλά δεν ήμουνα έτοιμη. Θέλω να το κάνω κάποια στιγμή, αλλά να είναι η στιγμή εκείνη που πρέπει. Όχι να παντρευόμαστε και να χωρίζουμε κάθε φορά…”, δήλωσε.

Read More

And More