Lindsay Lohan: Συνεχίζει τις διακοπές στη Μύκονο και τις σέξι εμφανίσεις στην παραλία! Video

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι η Lindsay Lohan και δεν σταμάτησε τις σέξι εμφανίσεις στην παραλία. Η διάσημη ηθοποιός μετά τη συνάντηση με τον Ρέμο και τα ξενύχτια στα στέκια της Μυκόνου, είχε όρεξη για τζετ σκι.

@ellenvonunwerth

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Το άτακτο κορίτσι του αμερικανικού κινηματογράφου κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του κυκλοφορώντας και κάνοντας μπάνιο στην Ψαρρού με δαντελωτά εσώρουχα (δες εδώ φωτογραφίες)

Killed it. #majorsituation @lavishalice

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Ενώ, στην συνέχεια, η… όρεξη της 29χρονης ηθοποιού τραβούσε βόλτα με τζετ σκι! Έτσι, όπως θα δεις και στο video του Mykonos Live Tv, επιβιβάστηκε σε σκάφος που θα την οδηγούσε από την Ψαρρού στον Πλατύ Γυαλό, όπου θα καβαλούσε το τζετ σκι για να δαμάσει τα κύματα.
Λίγο ο δυνατός αέρας όμως που φυσούσε στην περιοχή, λίγο το γεγονός ότι κρύωνε, την έκαναν να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει στην βάση της.

Το ερώτημα βεβαίως που τίθεται είναι γιατί έφυγε από την Ψαρρού και πήγε στον Πλατύ Γυαλό για να κάνει τζετ σκι. Φήμες λένε ότι ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του Nammos Ζαννή Φραντζέσκο να της παραχωρήσει το τζετ σκι, αλλά εκείνος αρνήθηκε επειδή η Lindsay… το τσούζει λίγο παραπάνω!
Δες το video:





Read More

And More