Η μητέρα της Lohan αποκαλύπτει για τον πρώην άντρα της: Με βίασε όσο η Lindsay κοιμόταν!

Στο 1990 επιστρέφει η μητέρα της Lindsay Lohan, με αποκαλύψεις και ντοκουμέντα που σοκάρουν!

Η Dina Lohan λοιπόν είπε ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 1990 βιάστηκε από τον σύζυγό της Michael Lohan καθώς εκείνος είχε πάρει και πάλι κοκαΐνη.

Η τραγουδίστρια και χορεύτρια, έχει βγάλει στη φόρα μια ολόκληρη λίστα με γεγονότα ενδοοικογενειακής βίας και το συγκεκριμένο περιστατικό λέει πως συνέβη σε μια περίοδο που κρατούσε απόσταση από τον σύζυγό της.

Αγκαλία με την Lindsay, μετά τον βιασμό
Speaking

Εδώ φαίνεται το σημάδι στο μάτι της που ισχυρίζεται πως είναι από βίαιη πράξη του συζύγου της καθώς προσπαθούσε να τη βιάσει.
/

Ο ίδιος, ισχυρίζεται πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και πως η σεξουαλική πράξη τότε έγινε με τη συναίνεσή της.
Smiles
Η Lindsay με του γονείς της το 2003 στη Νέα Υόρκη.

Η βόμβα έσκασε στη New York Daily News και στο Entertainment Tonight, όταν η Dina αποφάσισε να μιλήσει για τον πατέρα τής Lindsay. “Oι χρηματιστές εκείνη την περίοδο συνήθιζαν να παίρνουν κόκα. ήταν εθισμένος.”

Το περιστατικό του βιασμού είπε ότε έγινε σστο σπίτι των γονιών της, που είχε παέι με τη Lindsay και τον γιο της Michael Jr, ώστε να μείνουν μακριά από αυτόν , αφού εκείνος ξενυχτούσε κάθε βράδυ σε πάρτυ με μοντέλα.

Traumatic

“Προσπάθησα να την κερδίσω πίσω. Της έλεγα σ’αγαπώ και σε θέλω πίσω”, περιγράφει πως έλεγε ο Michael στη Dina εκείνη την περίοδο…

Kάποια χρόνια μετά απέκτησαν άλλα δυο παιδιά μαζί και στη συνέχεια, το 2007 ξεκίνησαν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Tourists:

Η Dina περιέγραψε τον βιασμό και είπε πως δεν μπορούσε να φωνάξει γιατί κοιμόνταν τα παιδιά της. Εκείνος ισχυρίζεται ότι πήγε στο σπίτι των γονιών της και της έκανε έρωτα, γιατί εκείνη μόλις τον είχε πάρει τηλέφωνο και είχε καταλάβει πως ήταν με μια άλλη γυναίκα.

Ο λόγος που αποφάσισε η Dina να μιλήσει ήταν επειδή θέλει ο κόσμος να γνωρίζει τις ρίζες των προβλημάτων της Lindsay αφού είδε στο παρελθόν όλες τις καταχρήσεις και τους ξυλοδαρμούς!

Ωστόσο ο Michael Lohan επιμένει ότι δεν τη χτύπησε ο ίδιος και πως το σημάδι είναι από ένα χτυπήμά της σε ένα δίσκο και όλοι είπαν ότι της έριξε εκείνος γροθιά.

Tι να πούμε εμείς; Εκείνοι μόνο ξέρουν!

Read More

And More