Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.10.2012 | 09:55

Η απάντηση του Κ. Βαξεβάνη στο ένταλμα σύλληψης μετά τη δημοσιοποίηση της “λίστας Λαγκάρντ”!

Η απάντηση του Κ. Βαξεβάνη στο ένταλμα σύλληψης μετά τη δημοσιοποίηση της “λίστας Λαγκάρντ”!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Tο περιοδικό HOT DOC του Κώστα Βεξαβάνη, κυκλοφόρησε σε έκτακτη έκδοση δημοσιοποιώντας τη λίτσα Λαγκάρντ και σύμφωνα με όσα αναφέρει, στον κατάλογο υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις καταθετών που εμφανίζουν ποσά τα οποία δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα.
 
Στη λίστα περιλαμβάνονται 2059 ονόματα, αναμέσα τους επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, εκδότες, έμποροι και φοιτητές. Ωστόσο, δεν αναφέρονται ποσά ενώ οι άνθρωποι που περιλαμβάνονται στον κατάλογο αυτό, ενδεχομένως να μην έχουν καμία σχέση με παράνομες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, υπάρχουν ονόματα μεγαλο- επιχειρηματιών που συναλλάσσονται με τράπεζες του εξωτερικού άλλα και φοιτητών που σπουδάζουν εκτός Ελλάδας, κάτι το οποίο σαφώς δεν είναι παράνομο. Οι υπόλοιποι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.
 
Ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού Hot Doc Κώστας Βαξεβάνης αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ.
 
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα μέσα απο την ιστοσελίδα του ο Κώστας Βαξεβάνης κάνει λόγο για πρωτοφανή κινητοποίηση και για “παραθεσμική λειτουργία”. “Γυρνάμε στο 1940 μέσα από πρωτοφανείς αποφάσεις κάποιων” λέει χαρακτηριστικά.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10