Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.10.2011 | 09:31

Κινηματογραφική ληστεία στο αεροδρόμιο με λεία πάνω απο 1 εκατ. Ευρώ!

Κινηματογραφική ληστεία στο αεροδρόμιο με λεία πάνω απο 1 εκατ. Ευρώ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Λίγο μετά τις 16.30 χθες το απόγευμα ένοπλος μπήκε σε τράπεζα μέσα στο αεροδρόμιο, απείλησε τους υπαλλήλους, τους έδεσε, τους κλείδωσε στο δωμάτιο με το χρηματοκιβώτιο, πήρε τα λεφτά και φεύγοντας χαιρέτησε και τους αστυνομικούς.
 
Πώς έγιναν όλα αυτά..
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την αστυνομία, άτομο που ισχυρίστηκε ότι τηλεφωνεί από τα κεντρικά της εταιρείας ERGO τηλεφώνησε στο υποκατάστημα της ALPHA BANK στο αεροδρόμιο και μίλησε με γυναίκα υπάλληλο στην οποία είπε ότι την Κυριακή θα πήγαιναν δύο υπάλληλοι της εταιρείας ERGO οι οποίοι θα είχαν κάρτα της εταιρείας και θα φορούσαν μπλε φόρμες προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες ανακαίνισης στο υποκατάστημα. Μάλιστα έδωσε και τα στοιχεία των ατόμων που θα εκτελούσαν τις συγκεκριμένες εργασίες.
 
Σημειώνεται ότι το υποκατάστημα στο αεροδρόμιο παραμένει ανοιχτό την Κυριακή μέχρι τις 16:00 το απόγευμα για την εξυπηρέτηση του κοινού.
 
Στις 16:43 και αφού είχε κλείσει η τράπεζα για το κοινό εμφανίστηκε ένας άνδρας με μπλε φόρμα κρατώντας εργαλειοθήκη έδειξε κάρτα της εταιρείας ERGO και έδωσε τα στοιχεία που είχαν αναφερθεί στο τηλεφώνημα πείθοντας έτσι τους υπαλλήλους να τον αφήσουν να μπει. Έβγαλε από την εργαλειοθήκη ένα μέτρο και προσποιήθηκε ότι μετρούσε τους χώρους της τράπεζας μέχρι που έφτασε στο χώρο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Τότε έβγαλε ένα πιστόλι και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους ζητώντας τους τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10