Μάρω Λύτρα: Εγκαταλείπει τελικά το τραγούδι;

Μία ανακοίνωση της γνωστής τραγουδίστριας, Μάρως Λύτρα, στην προσωπική της σελίδα στο facebook, έκανε πολλούς φανς της να προβληματιστούν και να αναρωτηθούν για το αν η τραγουδίστρια αποφάσισε να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Συγκεκριμένα έγραφε: ”Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν υπέροχα όσο κράτησε, αλλά τώρα πρέπει να σας αποχαιρετήσω” κι οι περισσότεροι κατάλαβαν πως εκείνη εγκαταλείπει το τραγούδι.

Σήμερα, λίγο καιρό μετά από αυτή της την ανακοίνωση και αφού οι φήμες μιλούσαν ακόμα και για διαφωνίες της με τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, η ίδια βγήκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ξεκαθάρισε το τοπίο. ”Εγκαταλείπω το Facebook γιατί περνούσα όλη την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή, μου έγραφαν και τους απαντούσα. Μου έγραφαν όμως και διάφορα πρόστυχα και γι’ αυτό λέω να το κλείσω και να φτιάξω ένα δικό μου, μόνο δικό μου που θα έχω μόνο πραγματικούς φίλους και δεν θα κάνω add άσχετους. Είναι ένας τρόπος να γνωρίσεις κάποιον και να παντρευτείς. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Έξω, τα νέα παιδιά, δεν μιλάνε ο ένας στον άλλο. Πλέον χωρίζουν με μηνύματα. Εγώ θα προτιμούσα το να με πάρεις έξω και να μου το πεις κατά πρόσωπο.”, είπε χαρακτηριστικά η Μάρω.

Επιπλέον, η σέξι τραγουδίστρια μίλησε για ξεσπάσματα που είχε στο παρελθόν, όταν κάτι την νευρίαζε, αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Όσον αφορά στο πρώτο, η ίδια τόνισε ότι: ”Είμαι παθιασμένη με κάποια πράγματα. Ξέρεις πόσα κινητά έχω σπάσει; Κάποια στιγμή δεν είχα ποτήρια στο σπίτι.”

Read More

And More