Α. Λιβαθυνού: “Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω παιδί και χωρίς γάμο”!

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η Άννα Λιβαθυνού, όπου μιλησε για το γάμο, την οικογένεια και τα παιδιά. Η γνωστή παρουσιάστρια του TV Weekend φωτογραφήθηκε με των 11 μηνών ανιψιό της και αποκάλυψε όλες τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.

Μιλώντας, αρχικά για την παράδοση που θέλει τις παρουσιάστριες του ALTER να παντρεύονται νωρίς, η ίδια ανέφερε πως είναι πολύ θετική στο ενδεχόμενο του γάμου. “Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Είμαι υπέρ του γάμου και θεωρώ πολύ σημαντικό να καταφέρεις να συνδυάσεις καριέρα και οικογένεια”, είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η νεαρή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν έχει φθάσει μέχρι στιγμής, κοντά στα σκαλιά της εκκλησία, αλλά έχει δεχτεί πρόταση αρραβώνα.
Όσον αφορά τη μητρότητα, η Άννα Λιβαθυνού σημείωσε ότι έχει αδυναμία στον 11 μηνών ανιψιό της και ασχολείται πολλές ώρες μαζί του. “Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι έχει ξυπνήσει το μητρικό μου ένστικτο”, εξομολογήθηκε και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να κάνει παιδί, ακόμη και εκτός γάμου. “Ιδανικά θα ήθελα να κάνω παιδί εντός γάμου, αλλά αν μου προέκυπτε με τον άνθρωπο που αγαπώ και χωρίς γάμο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα”.
Για το πως πιστεύει ότι πρέπει να είναι ο ιδανικός άντρας, η ίδια απάντησε το εξής: “Να περνάμε καλά όταν είμαστε οι δυο μας και όχι να περνάμε καλά μόνο όταν είμαστε με παρέα. Να είναι τρυφερός, ευγενικός, να με σέβεται και να με κάνει να αισθάνομαι όμορφα”.

Παράλληλα, όσον αφορά το χώρο της τηλεόρασης, η Άννα είπε ότι σε κάθε εποχή η τηλεόραση έχει τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που χρειάζεται, δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ φιλικές σχέσεις με την Βάσια Λόη και ανέφερε ότι προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στην εκπομπή που παρουσιάζει.
Τέλος, σχολιάζοντας της δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: “Κανείς δεν περιμένει ποτέ και για κανέναν ότι θα έρθουν τόσο μεγάλες δυσκολίες… Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα!”

Read More

And More