Λ. Λιβιεράτος: “Προσπαθούμε να σώσουμε ό,τι μπορούμε με την Εύη!”

Για το γάμο του με την Εύη Αδάμ και το αν έχουν χωρίσει ή είναι τελικά μαζί μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο “Μες στην καλή χαρά” και να μιλήσει και πάλι για το αν έχει χωρίσει με την Εύη.
Μετά την παρουσία του στο “Πρωινό mou” με την Φαίη και τον Γιώργο όπου αποκάλυψε ότι χώρισε με την σύζυγό του Εύη Αδάμ, τη συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό που ακολούθησε και στην οποία δήλωσε πως “μπορεί και να μην έχει χωρίσει”, μίλησε ξανά για το μυστήριο γύρω από το γάμο του.
Έτσι, σχολιάζοντας πως “πολύ το έχουμε κουράσει” αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα και να πει τελικά αν είναι ή όχι με την σύζυγό του. “Επειδή τώρα ίσως με παρακολουθούν τα παιδιά μου, πρέπει να πω τα εξής. Για τα παιδιά μας θα είμαστε με την Εύη πάντα μαζί και θα τα λατρεύουμε και θα τα αγαπάμε μέχρι και εκείνα να πάρουν τον δρόμο τους. Με την Εύη ήμασταν μαζί 12 χρόνια μαζί και είμαστε δηλαδή μαζί και αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει. Και οι δύο ίσως σώσουμε ό,τι μπορούμε να σώσουμε.”, είπε και συμπλήρωσε: “Θέλω να πιστεύω ότι το οικοδόμημα της δικής μου οικογένειας, δεν έχει καταρρεύσει.”

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More