Λ. Λιβιεράτος: Ο χωρισμός, το οικονομικό αδιέξοδο και o χαμός του αδελφού του

Από τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του περνάει αυτό τον καιρό ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος.

Στο εκτενές άρθρο που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Λάμπης Λιβεριάτος εδώ και πολύ καιρό δεν είναι καλά ψυχολογικά αφού υπάρχει μία ακολουθία δυσάρεστων εξελίξεων στη ζωή του. Όλα ξεκίνησαν με κάποιες οικονομικές δυσκολίες που βρήκαν τον τραγουδιστή, στη συνέχεια το διαζύγιο του με την Εύη Αδάμ και τώρα ο τραγικός χαμός του αδερφού του.

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα αναφέρει πως ο Λάμπης εδώ κι αρκετό καιρό ετοιμάζει την επιστροφή του και με σκοπό να τα οργανώσει όλα σωστά βρέθηκε στη Σουηδία όπου και πληροφορήθηκε την τραγική εξέλιξη. Με το που έμαθε πως ο αδερφός του χάθηκε πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Αθήνα όπου κι έγινε η κηδεία το νεκροταφείο στο Μαρούσι. Φίλοι και συγγενείς συμπαραστάθηκαν τόσο σε εκείνον όσο και στην οικογένεια του ενώ η Άννα Βίσση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έστειλε μήνυμα συμπαράστασης τόσο στον ίδιο όσο και στη μητέρα του Λάμπη.

Άλλωστε οι δυό τους έχουν ζήσει έναν πολύ έντονο έρωτα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όπου γνωρίστηκαν στο καμαρίνι της Άννας Βίσση και μετά από λίγο καιρό ο Λάμπης μετακόμισε στο σπίτι που μοιραζόταν με τον Νίκο Καρβέλα στην Εκάλη.

Μετά από καιρό κι όταν ο Λάμπης είδε μία φωτογραφία της Εύης Αδάμ είπε πως αυτή τη γυναίκα εγώ θ ατην παντρευτώ και το ίδιο είπε και σε εκείνη όταν εμφανίστηκε στο νυχτερινό μαγαζί Χάντρες. Ο έρωτας τους δυνατός, ήταν το απόλυτο ζευγάρι αφού ο ωραίος και η ωραία συναντήθηκαν και παντρεύτηκαν. Απέκτησαν δυο υπέροχες κόρες που λατρεύουν και οι δυο. Χρόνια μετά ήλθαν τα σύννεφα στο γάμο τους. Προσπάθησαν πολύ να σώσουν τη σχέση τους αφού η αγάπη τους είναι βαθιά αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και το διαζύγιο τους πλέον έχει βγει. Παρόλα αυτά για χάρη των παιδιών τους συναντιούνται συχνά.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί αφού ο Λάμπης είχε ανοίξει ένα καφέ στην Αγ. Παρασκευή κι από ότι φαίνεται η οικονομική κρίση αλλά και το υψηλό δάνειο που πήρε έκαναν ακόμα δυσκολότερη τη ζωή του.

Read More

And More