Άντα Λιβιτσάνου στο TLIFE: “Δεν παντρεύομαι!”

Διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να ντύνεται νυφούλα αυτό το καλοκαίρι η Άντα Λιβιτσάνου. Η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά “Εραστής Δυτικών Προαστίων” μίλησε στο TLIFE και ξεκαθάρισει ότι ο γάμος δεν βρίσκεται στα άμεσα σχεδιά της.

Η γνωστή ηθοποιός, αυτό το διάστημα κάνει παραστάσεις για το θεατρικό μιούζικαλ “Rent”, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο ”Σφεντόνα” και κάθε βράδυ κάνει live εμφανίσεις με τους ”Volt” στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι. Η ίδια μίλησε για το συντροφό της, τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και το “Greek Idol”.

Μιλώντας για τη σχέση της, η Άντα παραδέχτηκε ότι είναι πολύ καιρό μαζί με τον σύντροφό της, Στέργο Βόλα, αλλά όλα αυτά που δημοσίευσαν περί γάμου δεν ισχύουν. Η ίδια, μάλιστα, είπε σχετικά με αυτό το γεγονός: “Ήταν το ανέκδοτο της χθεσινής μέρας. Όλοι γελάσαμε πάρα πολύ με τα δημοσιεύματα, αλλά είναι τελείως αναληθές αυτό που ακούστηκε. Προτεραιότητά μου είναι οτιδήποτε έρχεται και είναι καλό κι ευχάριστο σ’ αυτή τη ζωή, δεν προγραμματίζω ιδιαίτερα το μέλλον!”, υπογράμμισε.

Ακόμη, η νεαρή ηθοποιός, είχε γράψει νωρίτερα στο twitter της το εξής: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παντρεύομαι”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να είναι και πάλι παρουσιάστρια στο Greek Idol, εκείνη ανέφερε το εξής: “Δεν αφορά κανέναν το αν έχω συζητήσει ή όχι με τους συντελεστές της εκπομπής. Η απάντησή μου είναι απλά όχι, για όλα.”

“Το τραγούδι κι η υποκριτική είναι αλληλένδετα πράγματα, αφού στη σχολή διδασκόμαστε και τα δύο”, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως ο ηθοποιός πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις. Τ’ ότι η ίδια τυχαίνει να είναι σε αυτήν την μπάντα, είναι σαφέστατα κι επειδή ο συντροφός της είναι τραγουδιστής κι έτσι η ίδια βρίσκει την ευκαιρία να εξασκεί καλύτερα την “τελειομανία” της, όπως αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας: ‘”Κάνουμε τη δουλειά και το δικό μας υλικό, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός, να γίνω δηλαδή τραγουδίστρια. Μέσω του τραγουδιού ξεδίνω’”.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More