Γ. Λοβέρδος: “Όταν είσαι παχύσαρκος, είσαι ανάπηρος!”

Ο γνωστός πολιτικός συντάκτης, Γιάννης Λοβέρδος, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”ΕΓΩ!”, μίλησε για την παχυσαρκία και πώς έχασε 95 κιλά μέσα σ’ ένα χρόνο. Η παχυσαρκία τον είχε ”ρίξει” ψυχολογικά; Είχε αντοχές; Μπορούσε να περπατήσει;

”Όταν είσαι παχύσαρκος, το δύσκολο δεν είναι να χάσεις κιλά, αλλά να μην τα ξαναποκτήσεις. Όταν έχεις πάρα πολλά κιλά, είσαι ανάπηρος κι η ζωή σου κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή. Καταλαβαίνεις κάποια στιγμή, πως ή θα πεθάνεις ή θα ζήσεις. Εγώ αποφάσισα να ζήσω. Ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι τέλους. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν ήθελα καν να βγαίνω από το σπίτι. Δεν άντεχα να κάνω άλλα πράγματα, ούτε καν να κοιμηθώ τα βράδια. Είχα άπνοιες. Είναι μια εφιαλτική κατάσταση. Σε επηρέαζει και ψυχολογικά αυτή η κατάσταση. Ρίχνει την αυτοπεποίθησή σου.”

Ο Γιάννης Λοβέρδος, δήλωσε ακόμη, ότι ποτέ δεν έχει κάνει χειρουργική επέμβαση, ούτε καν για να καταπολεμήσει την παχυσαρκία. Έκανε μόνο δίαιτα κι όπως είπε, υπάρχουν κάποια ”κόλπα”, όπως το να μην τρώμε έξω, που μπορούν όλοι να εφαρμόσουν, προκειμένου να αδυνατίσουν.

Είναι 18 χρόνια παντρεμένος. Ποιο είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο; ”Ο γάμος δεν έχει σχέση με το πάθος ή τον έρωτα, αλλά με την συντροφικότητα, τα κοινά σχέδια και το δεσμό που αναπτύσσεται μέσα στο ζευγάρι. Εμπιστεύομαι την γυναίκα μου περισσότερο από τον εαυτό μου. Αυτό τα λέει όλα. Η Μυρτώ μου έχει μάθει να αναγνωρίζω περισσότερο τον εαυτό μου.”

Ποια είναι η άποψή του για τις Real Housewives of Athens; ”Δεν έχω καμία αντίρρηση, αν το παρακολουθούμε για να περνάμε καλά, βλέποντας κάποιες κυρίες που στα 40 τους, δεν μπορούν νααποδεχτούν ότι μεγάλωσαν κι ότι δεν είναι ούτε real, ούτε housewives, ούτε καν of Athens. Οι 4 από αυτές μάλιστα, έχουν φωτογραφηθεί για το Playboy. Το πρόβλημά μου, δεν είναι τέτοιου είδους ριάλιτι. Είναι η ενημέρωση, γιατί διαπλάθει ανθρώπους.”

Επιπλέον, δήλωσε ότι βιώνει κι ο ίδιος την κρίση, τα έσοδά του έχουν μειωθεί δραματικά, καθώς κι ότι στο παρελθόν, υπήρχε παρουσιάστρια που έπαιρνε 100.000€ το μήνα. ”Είναι υπερβολή. Μια φούσκα άνευ προηγουμένου και ύβρις! Σε λίγο οι παρουσιαστές, θα πληρώνουν για να βγουν στην τηλεόραση (λόγω κρίσης)”, είπε ο ίδιος.

Σχετικά με τις πρωινές εκπομπές: ”Έχουν μια συνεχή υποβάθμιση. Η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη δεν μ’ αρέσουν! Τα προσωπικά του καθενός, τα οποία βγαίνουν μ’ έναν πολύ φθηνό τρόπο και προβάλλονται μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι ενός σημείου με προσβάλλουν. Βαρέθηκα, – πρώτα από την Μενεγάκη και τώρα από την κυρία Σκορδά – τις παρουσιάστριες που πουλάνε τόσο πολύ την εγκυμοσύνη τους, για ν’ ανεβάσουν την τηλεθέασή τους.”

Read More

And More