Η. Λογοθέτης: Ο Φασουλής έκανε κακό στην Καγιά που της έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ο 73χρονος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης, που έχει κλείσει 44 χρόνια στο θέατρο, δηλώνει σε συνέντευξή του ότι ”η πορεία του ήταν επικίνδυνη και οδυνηρή. Στην ουσία το ελληνικό θέατρο τον μεταχειρίστηκε πάρα πολύ άσχημα, γιατί προσέφερε την ψυχή του και δεν τον αντάμοιψε ηθικά.” Μιλά λοιπόν, στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, για το θέατρο, την οικογένειά του, τον Σταμάτη Φασουλή, την Βίκυ Καγιά και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Καγιά
”Είναι μια περίπτωση είναι μια περίπτωση που η παντοδυναμία του οδηγεί σε έλλειψη ακριβούς κρίσης, κατά την άποψή μου. Δεν υπήρχε λόγος να βγάλει την Βίκυ Καγιά (σ.σ. της έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο) Κακό της έκανε. Η Βίκυ Καγιά δεν εξελίχθηκε, δεν έβγαλε σχολή, δεν ξεκίνησε μαθητεία, όπως πρέπει να γίνεται με έναν νέο ηθοποιό. Δεν μπορείς ξαφνικά να πετάς έναν άνθρωπο σε έναν πρώτο ρόλο.Ο Σταμάτης είναι ένα από τα πρόσωπα, που κινούν τα νήματα του θεατρικού γίγνεσθαι. Είναι κορυφαίος της εξουσίας του θεάτρου. …Εγώ εξακολουθώ να κριτικάρω και ν’ αμφισβητώ γαιτί η αμφισβήτηση είναι η μητέρα των πάντων.”

Λάκης Λαζόπουλος
”Είναι ένα προικισμένο άτομο – και η Ντενίση από την πλευρά της μπορεί να είναι προικισμένη. Ο Λαζόπουλος έχει το θείο ταλέντο να μπορεί να κινεί τα πλήθη, αλλά, προσέξτε, η εξουσία τού το επιτρέπει.”

Ο Ηλίας Λογοθέτης είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένος με την Μαρία Ζαχαρή και δηλώνει ότι αυτό που αγαπάει σ’ εκείνη είναι το μυαλό της. ”Είναι ισχυρό και υπέροχο”, συμπληρώνει και στη συνέχεια, αναφερόμενος στον γιο τους, Αλέξανδρο Λογοθέτη, αναφέρει: ”Παίζει στο ”Νησί”. Έχει κάνει πολύ καλές σπουδές και πιστεύω ότι είναι πολύ καλός ηθοποιός. Δεν νομίζω πως τον ”μπλόκαραν” κάποιοι επειδή είναι γιος μου. Ίσα ίσα, από νωρίς είχε πάρα πολλές προτάσεις. Είναι κοσμοπολίτης. Ταξιδεύει από μικρό παιδί. Δεν θέλει να είναι στην καλλιτεχνική καθημερινότητα.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More