Η εκρηκτική Eva Longoria στην πιο σέξι φωτογράφισή της! Δες τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

Μόνο τα… απαραίτητα, δηλαδή τα εσώρουχά της, φόρεσε η εκρηκτική Eva Longoria για τις ανάγκες της πιο σέξι φωτογράφησης που έχει κάνει ως τώρα, αποδεικνύοντας ότι μόνο…. Απεγνωσμένη Νοικοκυρά δεν είναι!

Η Eva πόζαρε για τις ανάγκες του περιοδικού GQ Mexico για το τεύχος Δεκεμβρίου, σε μια φωτογράφιση που αναμένεται να ανάψει “φωτιές” στον αντρικό πληθυσμό, αφού αφήνει ελάχιστα στη φαντασία!

/
Η σέξι λατίνα μόλις χώρισε από τον μπασκετμπολίστα Mark Sanchez αλλά δεν φαίνεται να το βάζει κάτω! Αντίθετα το… γιόρτασε ποζάροντας όπως μόνο εκείνη ξέρει σε ένα editorial που θα κάνει τους άντρες να χάσουν τον ύπνο τους!

/
Όπως και η επίσης λατίνα Jennifer Lopez, έτσι και η Eva αναπαριστά την κλασική σκηνή από το Flashdance φορώντας ένα εφαρμοστό, στράπλες κορμάκι και με τα σπαστά μαλλιά της λυτά.

/
Η Longoria στα 37 της δείχνει πιο όμορφη και πιο σέξι από ποτέ, έτοιμη να κάνει τα πάντα στον κινηματογράφο τώρα που η σειρά “Απεγνωσμένες Νοικοκυρές” ολοκληρώθηκε. Σου μοιάζει για… Απεγνωσμένη Νοικοκυρά σε αυτή τη φωτογραφία;

/
Όπως ακριβώς αναφέρει και ο τίτλος του εξωφύλλου του περιοδικού: “Προφανώς, δεν είναι απελπισμένη”!

Read More

And More