N. Λοτσάρη: Μίλησε για το χωρισμό της από τον Κ. Σκορδάλη

Kαλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Νίνα Λοτσάρη που τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με τον χωρισμό της πό τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη αλλά και με τη νέα της σχέση.



Δες τι είπε στην Ελένη Μενεγάκη για τα παιδιά και τον χειρισμο του χωρισμού της.

Όταν γυρνάς σπίτι σου κατεβαίνουν τα ρολά της δουλειάς; “Όταν είμαι με τα παιδια, δεν σηκώνω τηλέφωνα, δεν υπάρχουν τηλέφωνα πουθενά! Τα κρύβω! Όταν είμαι με τα παιδιά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο.”

Σε φοβίζει πως μπορεί να πάρει η 7χρονη κόρη σου, την αλλαγή αυτή στη ζωή των γονιών της; “Σαφώς ορισμένα πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Είναι ανεξέλεγχτα κι αυτό είναι το κρίμα στην όλη υπόθεση. Όταν αποφασίζεις να κάνεις μια δουλειά που λέγεται καλλιτέχνιδα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε σταυρώσουν αν θες να ζήσεις σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος τέτοιος. Από την άλλη σαφώς όταν υπάρχει μια ωριμότητα στη σκέψη των γονέων για το πώς πρέπει να χειριστούν αυτή την κατάσταση. Όσο πιο ήρεμα και ωμαλά γίνουν όλες οι αλλαγές μέσα στο σπίτι τόσο καλύτερο θα είναι για τα παιδιά. Είναι το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε, τίποτα άλλο.”

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σε μια παλιότερη συνέντευξη της Νίνας Λοτσάρη που χε ‘πει πως όταν τελειώνει ο έρωτας, καλό είναι το ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο κι αν χάνεται να συμβιώνει. Στη συνέχεια ρώτησε τι έχει συμβεί στην περίπτωση της Νίνας και του Κωνσταντίνου. Η ίδια απάντησε: “Δεν θα απαντήσω σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Είναι μερικές φορές που λες τα εν οίκω μην εν δήμω. Το τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα ζευγάρι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς και δεν οφείλει να το ξέρει κανείς. Δεν πρέπει να ξέρει κανείς. Το μόνο που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι που περνάει δύσκολα, είναι να έχει αξιοπρέπεια. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να εκθέσω τα συναισθήματά μου ή του Κωνσταντίνου. Σε καμία περίπτωση και για τίποτα.”

Read More

And More