Γ. Λουκάκος: “Έχω συγχωρήσει απιστία σε μία γυναίκα!”

Ο κριτής του “Master Chef” μιλάει στο περιοδικό “Hello!” για τη ζωή του, τις σπουδές στο εξωτερικό, το πάθος του με τη μαγειρική και αποκαλύπτει ότι στην ερωτική του ζωή δεν τα έχει πάει τόσο καλά μέχρι σήμερα!

Αρχικά, ο Γιάννης Λουκάκος τονίζει πως έχει συγχωρήσει απιστία σε μια γυναίκα: “Έχω συγχωρήσει απιστία σε μια γυναίκα. Όταν έχεις φθάσει σε ένα σημείο αγάπης, πρέπει να υπάρχει μέσα σου η δύναμη της συγχώρεσης. Είναι λίγο σκληρό να μη δώσεις την ευκαιρία στον άλλον να επανορθώσει. Μία φορά μου συνέβη και κατάφερα να το χειριστώ, διότι ήμουν πολύ ερωτευμένος”. Ενώ, στην ερώτηση αν έχει ζήσει τον ιδανικό έρωτα απαντά: “Όχι δεν έχω φθάσει σε τέτοιο επίπεδο. Μέχρι σήμερα, θεωρώ ότι στο συναισθηματικό κομμάτι δεν τα έχω πάει και τόσο καλά. Ίσως επειδή μπήκα στη ”στρατόσφαιρα” των επαγγελματικών στόχων”.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ήταν αρκετά αυστηρός κριτής στο “Master Chef”. Είναι, τελικά, τόσο αυστηρός ή έπαιζε ρόλο; Ο ίδιος απαντά: “Στην τηλεόραση είσαι ο εαυτός σου μέχρι το σημείο που σου επιτρέπει η τηλεοπτική διαδικασία. Μπορεί να ήθελα να πω περισσότερα και να έπρεπε να συγκρατηθώ. Σε καμία περίπτωση δεν το παίζω αυστηρός. Μιλάω για κάτι στο οποίο αφιέρωσα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και έχω πάθος με αυτό. Στο “Master Chef”, το πάθος για τη μαγειρική με ξεπερνάει και δεν καταλαβαίνω ότι μέσα σε αυτή τη διάσταση μπορεί να γίνει ”κάπως” απέναντι στον άλλον”.
Σχετικά με την ζωή του λέει: “Έχω κάνει πολλές ανοησίες στη ζωή μου. Και γλέντια τρελά και μεθύσια και χαβαλέ με παρέες, κάτι που κανείς δεν καταλαβαίνει από την τηλεόραση. Όλοι γνωρίζοντάς με, θεωρούν ότι είμαι πολύ ήσυχος. Είμαι και πολύ παλαβός, αλλά χωρίς να αφήνω αυτό το πράγμα να επηρεάζει τους στόχους που βάζω”.

Τέλος, όσον αφορά τα ναρκωτικά τονίζει: “Όχι δεν έχω ‘”ασχοληθεί” ποτέ με τα ναρκωτικά. Αλλά δεν ήμουν ήσυχος. Ήμουν “on the wild side”, αλλά είχα αυτοσυγκράτηση διότι ήθελα να πετύχω πράγματα στην ζωή μου”.

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More