H κόρη της Madonna στην πασαρέλα…

Όταν μιλάμε για την 52χρονη βασίλισσα της pop, Madonna και την 14χρονη κόρη της, Lourdes, σίγουρα δεν μιλάμε για μια συνηθισμένη μάνα και κόρη! Γι’ αυτό άλλωστε και δεν μας προκαλούν πλέον έκπληξη, οι στυλιστικές τους επιλογές.

H Madonna, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει σχόλια στο παρελθόν γύρω από τις ενδυματολογικές της επιλογές, αλλά σήμερα θα ασχοληθούμε με την κόρη της, που σε εμφάνισή της στο catwalk για τον εορτασμό των ”γενεθλίων” της Material Girl… έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Lourdes φορούσε ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη, μίνι φορεματάκι και ψηλοτάκουνα παπούτσια! Δίπλα της στην πασαρέλα, βρισκόταν η καλή της φίλη Kelly Osbourne.

Η 14χρονη μάλιστα, στα μέσα του Αυγούστου, έκανε το επιχειρηματικό της ντεμπούτο, κυκλοφορώντας με την Material Girl την πρώτη της σειρά καλλυντικών.

Η γνωστή εταιρεία που γιόρτασε λοιπόν, τα πρώτα της ”γενέθλια”, μιας κι έκλεισε έναν χρόνο, πραγματοποίησε ένα μεγάλο event στην Νέα Υόρκη, όπου οι δύο κοπέλες -ανάμεσα σε πολλές άλλες- έκαναν τη βόλτα τους στην πασαρέλα, ενώ στο τέλος της βραδιάς έσβησαν και το κεράκι της τούρτας…

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More