Η τυχερή που κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για το σεμινάριο ινδικής μαγειρικής του “The Lunchbox”!

Επειδή ο έρωτας περνά από το στομάχι, το TLIFE σε συνεργασία με την Feelgood και με αφορμή την ταινία The Lunchbox σε μυεί στα μυστικά της ινδικής κουζίνας και σου προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο 2ωρο σεμινάριο/εισαγωγή στη φιλοσοφία της ινδικής μαγειρικής.
Η Ινδία είναι μια ζωντανή παλέτα από χρώματα, γεύσεις, αρώματα και εντυπώσεις! Σε αυτή την αχανή χώρα, το απλό καθημερινό γεύμα, είναι μια γιορτή που εκφράζει την αρμονία, τη φροντίδα και την αγάπη.

Το The Lunchbox είναι μια ταινία με τον Irrfan Khan (γνωστό από τις ταινίες Slumdog Millionaire και The Life of Pi) με θέμα το σύστημα παράδοσης γευμάτων των γυναικών της Ινδίας στους συζύγους τους. Μέσα από ένα λάθος γεννιέται μια ιστορία αγάπης που δείχνει ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι! Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 04/09 από την Feelgood.
Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ελληνο-Ινδικής Εταιρίας Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.) ένα σεμινάριο/εισαγωγή στη φιλοσοφία της ινδικής μαγειρικής.

To σεμινάριο θα γίνει τη Δευτέρα 08/09 στο εστιατόριο Pink Εlephant στο Χαλάνδρι με εισηγήτρια την συγγραφέα του βιβλίου “Γιόγκικη Κουζίνα” (εκδόσεις Γκαρούντα Ελλάς 2012) και Chef Μαίρη Δεβολή και μια τυχερή αναγνώστρια κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για να μάθει τα πάντα για την ινδική κουζίνα.

Η τυχερή είναι η Δήμητρα Αναστασίου!


Λίγα λόγια για την ταινία


Εδώ και 120 χρόνια στη Μουμπάι, κάθε πρωί, 5.000 Νταμπαβάλα (Dabbawallahs) – τοπικοί κούριερ φαγητού- παραδίδουν ζεστά γεύματα από την κουζίνα των νοικοκυρών στα γραφεία των συζύγων τους. Μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ μελέτησε το συγκεκριμένο σύστημα παράδοσης και απέδειξε ότι μόνο ένα στο ένα εκατομμύριο πακέτα μπορεί να φτάσει στα λάθος χέρια! Το “The Lunchbox” είναι η ιστορία αυτού του λάθους, που θα φέρει κοντά δυο αγνώστους. Έτσι, μια νεαρή γυναίκα θα βρεθεί να αλληλογραφεί με έναν μοναχικό υπάλληλο, ανταλλάσοντας καθημερινά μηνύματα μέσω των πακέτων φαγητού.

Δες το trailer της ταινίας:

Read More

And More