Έφηβη με σύνδρομο Down, έχασε 20 κιλά, ασχολείται με το modeling κι ελπίζει στον επαναπροσδιορισμό της ομορφιάς! Φωτό

Η ιστορία της Madeleine Stuart είναι αρκετή για να εμπνεύσει οποιονδήποτε! Η 18χρονη από την πόλη Brisbane, έχει σύνδρομο Down αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το όνειρό της, να ασχοληθεί με το modeling.

Σύμφωνα με τη σελίδα της Maddy (όπως την φωνάζουν) στο Facebook, η ίδια αποφάσισε να γίνει διάσημη, να αφήσει τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής και να χάσει βάρος και να αποκτήσει καλή φυσική κατάσταση. Mε την βοήθεια της μητέρας της έχασε σχεδόν 20 κιλά, τρώγοντας ισορροπημένα γεύματα και κάνοντας διάφορα αθλήματα, όπως κολύμβηση, μπαλέτο, κρίκετ και μπάσκετ. Και μάλιστα θα συμμετέχει στους Special Olympics.

Mέσα σε ένα χρόνο άλλαξε το σώμα της και η ίδια αποφάσισε να δείξει πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και πως αν θέλουμε όλα τα μπορούμε. Δεν την ενδιαφέρι πώς θα δείχνει, αλλά το να μπορεί να τρέχει με άνεση παντού και να αισθάνεται ωραία! Μετά την αλλαγή και την προσπάθειά της, ο κόσμος σταματούσε την μητέρα της και της έλεγαν πως την Μaddy πρέπει να τη μάθει όλος ο κόσμος και πως είναι πηγή έμπνευσης. Οι γιατροί πάντως θεωρούσαν ότι δεν θα τα καταφέρει.

Maddy

Εκείνη τους έβγαλε λάθος και κάνει το όνειρό της πραγματικότητα! Δες κάποιες από τις φωτογραφίσεις της

Read More

And More