Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλήν! Ίσως είναι στην Αμερική!

Στην επικαιρότητα πάλι η υπόθεση της μικρής Madeleine McCann, που τον Μάιο του 2007 απήχθη από συμμορία παιδεραστών, όταν έκανε διακοπές με τους δικούς της στην Πορτογαλία. Όπως όλα δείχνουν, έχουμε νέες εξελίξεις στο μακροχρόνιο θρίλερ της μικρής Madelein, που το προσωπάκι της έγινε διάσημο σε όλο τον πλανήτη, δυστυχώς για έναν τραγικό λόγο.

Σύμφωνα με έρευνα του ιδιωτικού ντεντέκτιβ, Marcelino Italiano, η Madeleine, απήχθη από κύκλωμα παιδόφιλων που διακινούν παιδιά. Επιπλέον, ο Marcelino έχει δώσει στην Πορτογαλική αστυνομία, τα ονόματα δύο πιθανών υπόπτων, έτσι ώστε να ξεκινήσει περαιτέρω έρευνα. Με βάση λοιπόν, τους ισχυρισμούς του, η μικρή έχει μεταφερθεί από αυτούς στην Αμερική!

Επίσης, κατά τα λεγόμενα του Italiano, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, οι συγκεκριμένοι άντρες είναι υπεύθυνοι για πάνω από 12 απαγωγές παιδιών και πάντα εκμεταλλεύονται τους αδύναμους κι ευάλωτους!

Από την ημέρα της εξαφάνισης της Madeleine, οι αρμόδιοι φορείς είχαν τοιχοκολλήσει στους δρόμους και σε κεντρικά σημεία σε διάφορες χώρες, όπως Βόρεια Αμερική, Τασμανία, Ντουμπάι, αφίσσες της μικρής, έτσι ώστε σε περίπτωση που παρατηρούσαν κάτι να τους ενημέρωναν.

Στο πρόσφατο παρελθόν, οι βρετανικές αρχές είχαν αναφερθεί ξανά σε συγκεκριμένη σπείρα παιδόφιλων από το Βέλγιο, κάτι που η Ιντερπόλ και οι πορτογαλικές αρχές ήταν ανίκανοι να εξακριβώσουν και να ερευνήσουν περισσότερο. Μάλιστα, ο 36χρονος ντετέκτιβ, έχει δεχθεί επίθεση κι από μέλη της σπείρας την οποία κατηγορεί, αφού είχε ξαναπροσπαθήσει να τους αποκαλύψει, δίνοντας στις πορτογαλικές αρχές πληροφορίες ακόμα για ανθρώπους από την Αστυνομία της Ισπανίας.

Read More

And More