Ξέρουν ποιος απήγαγε τη Μαντλίν ΜακΚαν αλλά δε μπορούν να τον συλλάβουν!

Η απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚαν, το 2007 από την Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της, είχε συγκλονίσει. Η Σκότλαντ Γιαρντ φέρεται να γνωρίζει ποιοι είναι οι απαγωγείς της, αλλά δε μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό!
Σύμφωνα με την εκπομπή Real Story του Fox News, η Σκότλαντ Γιάρντ γνωρίζει ποιοι είναι εκείνοι που απήγαγαν την 3χρονη, το 2007, Μαντλίν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο πορτογαλικό τουριστικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ, στο Αλγκάρβε, αλλά δε μπορεί να τους συλλάβει εξαιτίας του διεθνούς δικαίου.
Όπως ανέφερε η εκπομπή, η βρετανική αστυνομία έχει καταλήξει πως τρεις Πορτογάλοι κλέφτες άρπαξαν την Μαντλίν κατά τη διάρκεια ληστείας που πήρε στραβά. Όμως δε μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο, αφού όπως υποστηρίζουν το διεθνές δίκαιο τους εμποδίζει να κάνουν συλλήψεις για την εξαφάνιση του παιδιού.
Η Μάντλιν, ηλικίας τριών ετών τότε, εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα που νοίκιαζαν οι γονείς της στο τουριστικό θέρετρο Πράια ντα Λουζ, στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, τον Μάιο του 2007 ενώ οι γονείς της δειπνούσαν σε κοντινό εστιατόριο μαζί με φίλους τους.

Read More

And More