Γιατί η Madonna έφερε σε δύσκολη θέση την κόρη της, Lourdes;

H Madonna έκανε μια μοναδική στυλιστική επιλογή, για την εμφάνισή της στο πάρτι του Vanity Fair, μαζί με την κόρη της. H 52χρονη βασίλισσα της ποπ, επέλεξε να φορέσει δικτυωτό καλσόν, κολλητό μαύρο φορμάκι, πάνω από αυτό μεγάλο κομμάτι δαντελωτού υφάσματος κι ένα γουνάκι για.. το κρύο.

Συνοδευόμενη από την 15χρονη κόρη της, Lourdes – η οποία έδειχνε αρκετά αμήχανη, καθώς μητέρα και κόρη έμοιαζαν περισσότερο με αδερφές – η Madonna τόνισε στους φωτογράφους, ότι η γούνα που φόρεσε στο παρτι είναι οικολογική. Με τη σειρά της η κομψή Lourdes επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με παγιέτες, κάτι που ταιριάζει με την ηλικία της.

Καθώς οι δυο τους φωτογραφίζονταν στο κόκκινο χαλί, δεν ήταν λίγες οι φορές που η 15χρονη είπε στην Madonna: ‘‘Μαμά, χρειάζεται να το κάνεις αυτό τώρα;” Αυτό συνέβαινε κυρίως, κάθε φορά που η δεύτερη έπαιρνε προκλητικές πόζες στους φωτογράφους και στις κάμερες.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Daily Mail, η 15χρονη ακούστηκε να κλαίει και να λέει: ”Εσύ όμως, μου λες κάθε φορά να συμπεριφέρομαι σαν ενήλικη..”

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More