H Madonna γιορτάζει τα 56α γενέθλιά της με μια αποκαλυπτική φωτογραφία από το παρελθόν

Στις 16 Αυγούστου του 1958, ένα κοριτσάκι γεννιέται στο Μίτσιγκαν της Αμερικής! Το κορίτσι με την ιταλική καταγωγή (τουλάχιστον ως προς το όνομα) παίρνει το όνομα Madonna Louise Ciccone και είναι η μεγαλύτερη κόρη του Silvio Tony Ciccone. Λίγα χρόνια αργότερα και στην προσπαθειά της να γίνει διάσημη χορεύτρια, η Madonna ανακαλύπτει αυτό για το οποίο απορούν σε όλο τον κόσμο. Το λεγόμενο “star quality” που στην κυρία αυτή είναι ανεξάντλητο.

To everybody είναι το πρώτο single ever, με το οποίο μας πρωτοσυστήθηκε η Madonna το 1982

Η Madonna κάνει τεράστια εμπορική επιτυχία τα τελευταία 32 χρόνια και έχει καθήσει για τα καλά στο θρόνο της βασίλισσας της μουσικής! Είναι επίσημα η γυναίκα με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων όλων των εποχών. Βρίσκεται μόλις στη δεύτερη θέση των πιο εμπορικών μουσικών “brands” πίσω από το θρυλικό συγκρότημα των Beatles (σύμφωνα με το επίσημο αμερικάνικο Billboard Chart).

To κλασικό σήμερα Holiday θα κάνει την… άσημη Madonna πιο γνωστή στο ευρύ κοινό από το ίδιο ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο το όνομά της.

Και φυσικά έπρεπε να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ της, αλλά και το ομότιτλο τραγούδι του, Like A Virgin για να κατακτήσει μια για πάντα το θρόνο της. Το κομμάτι σπάει ταμεία σε όλο τον κόσμο και την κάνει βασίλισσα!

Έχει ανακηρυχθεί καλλιτέχνις με τις υψηλότερες πωλήσεις τον 20ο αιώνα και για αυτό κατέχει το ρεκόρ Γκίνες. Είναι επίσης η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια με τόσες επιτυχημένες παγκόσμιες περιοδείες!

Τα κομμάτια της που έγιναν επιτυχίες αμέτρητα και έτσι όποιο και να περιλαμβάναμε εδώ, θα αδικούσαμε κάποιο άλλο. Πάντως το Hung Up εκτός από το γεγονός πως ανήκει στο άλμπουμ “Confessions On A Dancefloor” που βραβεύτηκε με Grammy, πούλησε συνολικά περισσότερα από 9 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για τη Madonna, αφού πρόκειται για μια προσωπικότητα που είτε την λατρεύεις, είτε όχι, δεν μπορείς παρά να τη σεβαστείς!

Η ίδια η Madonna ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο instagram και ευχήθηκε έτσι στον εαυτό της τα χρόνια πολλά!

/

“Στο κοστούμι γενεθλίων μου!! Το κορίτσι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς! Ευχαριστώ για όλες τις ευχές!!! #Ευγνώμων #Ζωγιατηναγάπη” σημειώνει κάτω από την παραπάνω φωτογραφία που αφιερώνει στους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Read More

And More