Madwalk 2014: Έρχεται για 4η χρονιά το μεγάλο fashion music project!

Το MadWalk by Coca-Cola light – The Fashion Music Project, ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, έρχεται για τέταρτη συνεχή χρονιά! Καθιερωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας συνυπάρχουν με αγαπημένους καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδυάζει δυναμικά live performances με ανατρεπτικά fashion shows.

Το φετινό MadWalk, εμπνευσμένο από τη δύναμη της γυναίκας, δημιουργεί ένα μοναδικό concept που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το stage θα πλημμυρίσει μόνο από γυναικείες φωνές ενώ σε special guest εμφάνιση θα απολαύσουμε την Άννα Βίσση!
Οι 5 σχεδιαστές μόδας, τα 3 fashion brands και οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν τη σκηνή του φετινού Madwalk by Coca Cola light είναι οι:
Demy για τον Apostolos Mitropoulos
Δούκισσα Νομικού για την Celia Kritharioti – Haute Couture
Ταμτα για τους MI-RO
Νάντια Μπουλέ για το Topshop by SOTRIS
Θωμαή Απέργη για τον Vassilis Zoulias
Τζώρτζια (ΜΠΛΕ) για τη LOV!NK
Μελίνα Μακρή (VEGAS) για τον Dimitris Petrou
Surprise Coca-Cola Light Red Dress Act by BSB
Τέλος, η Μελίνα Ασλανίδου θα πλαισιώσει με την εμφάνισή της την παρουσίαση της συλλογής του νικητή του διαγωνισμού The New Fashion Designer Contest. Όπως και πέρυσι το MadWalk , δίνει την ευκαιρία σε ένα νέο σχεδιαστή να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από την συγκεκριμένη δημιουργική πλατφόρμα και να παρουσιάσει την προσωπική του συλλογή στο μεγαλύτερο fashion music event.
Το φετινό 4ο Madwalk by Coca Cola light θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, την Πέμπτη 3 Απριλίου και θα παρουσιάσει η Μαίρη Συνατσάκη η οποία θα μοιραστεί τη σκηνή μαζί με ανατρεπτικούς guests.

Read More

And More