Μπ. Μαγγίρα: “Είμαι έτοιμη να κάνω δεύτερο παιδί!”

Δυναμικό come back σε ένα θέαμα έκπληξη κάνει η Μπέτυ Μαγγίρα που έκανε πρεμιέρα σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι με την μουσικοθεατρική παράσταση “I am a good girl…”. Η γνωστή performer μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, την σχέση με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, την κορούλα τους και το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδάκι.
Μιλώντας για το γάμο της με τον γνωστό αθλητή, η Μπέτυ αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “Hello!”: “Το Νοέμβριο του 2012 συμπληρώσαμε 10 χρόνια σχέσης . Μείναμε μαζί από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Δεν μαλώνουμε ποτέ. Απλώς με εκνευρίζει όταν παίζει Playstation”, είπε και συμπλήρωσε ότι στο μέλλον δεν θα την ενδιέφερε αν θα ήταν σέξυ φουρνάρισσα ή αν θα είχε παραδοσιακό καφενείο, αρκεί να ήταν στο πλευρό της ο σύζυγός της.
Μιλώντας για την κορούλα της, αποκάλυψε ότι έχει αδυναμία στον μπαμπά της και ότι εκείνη είναι το “κλωτσοσκούφι”. “Η κόρη μου είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της. Είναι συνέχεια αγκαλιά οι δυο τους και όταν είμαι δίπλα τους με διώχνει”, σημείωσε.
Τέλος, στο ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί, απάντησε πολύ θετικά. “Σκέφτομαι πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό ένα δεύτερο παιδί. Το έχω στο νου μου από τότε που έκανα την Ανδριάνα. Απλώς περίμενα να μεγαλώσει. Από εδώ και στο εξής είμαι έτοιμη…”, δήλωσε.
Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More