Mπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Στο θέατρο για να απολαύσουν τη Ματθίλδη! Φωτογραφίες

Στο μουσικό προαύλιο του Badmigton και συγκεκριμένα στην παράσταση που πρωταγωνιστεί η Ματθίλδη Μαγγίρα “Πόλεμος των άστρων” βρέθηκε χθες το βράδυ η Μπέττυ Μαγγίρα, με το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη.

Η Μπέττυ γέλασε με την καρδιά της με τις μιμήσεις της αδερφής της αλλά και των άλλων πρωταγωνιστών, ενώ συνάντησε και τους συναδέλφους της που πέρασε πολλούς μήνες μαζί τους από το Υour Face Sounds Familiar, Άρη Πλασκασοβίτη, Παντελή Καναράκη και Ελευθερία Ελευθερίου.

Δες φωτογραφίες


Η Μπέτυ με την Ματθίλδη


Άρης Πλασκασοβίτης, Παντελής Καναράκης


Ελευθερία Ελευθερίου

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια ανατρεπτική σατιρική παράσταση, γιατί όλοι μας έχουμε ανάγκη την ανατροπή στη ζωή μας, με πολυμορφικό χαρακτήρα και με θέμα την παλινδρόμηση του Έλληνα ανάμεσα στη δύση και την ανατολή (μ’ ένα μουσικό πήγαινε – έλα), με σημαία το μεγάλο μειονέκτημα των Ελλήνων, τον αιώνιο διχασμό.
Ενας χρόνιος διχασμός που προκάλεσε έναν «ανελέητο» πόλεμο, ο οποίος μένεται μέχρι σήμερα.
Παλιά το «Ελαφρύ» τραγούδι μάχονταν το λαϊκό, αργότερα το «Έντεχνο» συνέχισε την επίθεση μέχρι και σήμερα στο «Σκυλάδικο».
Άρα, όποιος δεν είναι έντεχνος, είναι ένσκυλος; Ποιά είναι η διαχωριστική γραμμή και ποιός την ορίζει;
Μήπως τελικά το Αληθινό και το Αυθεντικό, απο όποια πλευρά κι αν προέρχεται, έχοντας σύμμαχο το χρόνο, είναι αυτά που κερδίζουν τη μάχη;
Μάχονται, ο Elvis Presley με τη Βίκυ Μοσχολιού, ο Κώστας Χατζής με την Κατερίνα Στανίση, η Μαρίζα Κωχ με τον Tom Jones, ο Παντελής Παντελίδης με τη Δήμητρα Γαλάνη, o James Brown με την Καίτη Γκρέυ, η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η Γωγώ Τσαμπά με την Conchita, η Madonna με τη Σωτηρία Μπέλλου, η Δέσποινα Βανδή με τον Νίκο Καρβέλα, η Μαρινέλλα με τη Shirley Bassey, η Ευσταθία με τον Χρόνη Αϊδονίδη, η Άννα Βίσση με τον Γιώργο Νταλάρα, οι Αφοι Κατσιμίχα με την Πάολα.


Read More

And More