Μ. Μαγγίρα στο ”Μίλα”: Ζηλεύω τον Δημήτρη περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άντρα έχει περάσει από τη ζωή μου!

Η Μπέτυ Μαγγίρα, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και με την είσοδό της στο πλατώ κατάφερε -ύστερα από μια δύσκολη μέρα με έντονα επεισόδια στο κέντρο που μας γέμισαν θλίψη- να φέρει τη χαρά και την αισιοδοξία στα πρόσωπα όλων με όλα αυτά που άρχισε να λέει.

Η Μπέτυ που ύστερα από 7 χρόνια σχέσης παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και γνωστό πολίστα, Δημήτρη Μάζη, πριν από ενάμιση περίπου χρόνο απέκτησε μαζί του μια πανέμορφη κορούλα. Το απόγευμα λοιπόν, της Τετάρτης μίλησε στην Τατιάνα, την Τζούλη και την Μαρία για την κορούλα της, Ανδριάνα, τον σύζυγό της και άλλα πολλά…

Μπαίνοντας στο πλατώ είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τα σημερινά επεισόδια καθώς και την οικονομική κρίση:

”Πριν έρθω σ’ εσάς σκεφόμουν… Τι μου ‘μελε να πάθω σήμερα; Ποια μέρα βρήκα να έρθω εδώ; Με τι χαρά τώρα να βγω και να μιλήσω στον κόσμο; Τι να πω; Για αυτό έγραψα ένα ποίημα… ”Για δες καιρό που διάλεξα για να ‘ρθω στην Τατιάνα, έξω ο κόσμος καίγεται, για ποιον χτυπάει η καμπάνα;” (γέλια)

Η γιαγιά μου η Ματθίλδη, το έλεγε πολλά χρόνια πριν: ”Εσάς σας χρειάζετε μια Κατοχή…”. Και ήρθε η Κατοχή… Έλεγα ότι με αυτά που γίνονται, δεν θα με βγάλετε στην εκπομπή… Κι εκεί που καθόμουν έβγαλα ένα ποιηματάκι… Σας έκανα να γελάσετε, ε; Ας ευθυμήσουμε λίγο… Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και δεν μας αφήνουν. Τώρα έπρεπε να βγει αυτό το τραγούδι που λέει ”Κρίση, με πιάνει κρίση…”.

Του Έλληνα δεν μπορούν να του ρίξουν την ψυχολογία. Αν του το κάνουν αυτό, θα πεθάνει. Γιατί παιδιά πιάσαμε πάτο. Μπορεί να μην είμαστε κάτω κάτω, στο βυθό, μπορεί να έχει και πιο κάτω, μετά τον πάτο όμως τι έρχεται; Ανεβαίνουμε!

Ό,τι είναι να ζήσουμε, θα το ζήσουμε όλοι μαζί. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Και να ξέρετε ότι η κρίση μας κάνει πιο δημιουργικούς…

Τα παιδιά, τα πολύ μικρά δεν τα φοβάμαι! Τα παιδιά προσαρμόζονται, όπου γεννηθούν, θεωρώ ότι θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο και πιο λαμπερό. Μεγαλώνουν με συνθήκες. Μπορεί για τη δική μας γενιά να είναι πιο δύσκολο, γιατί ζήσαμε τα “νταχ τι ρντι” και τώρα… βούτα!”

Σχετικά με τις περικοπές που έχει κάνει από την καθημερινότητά της

”Δεν ήμουν ποτέ σπάταλη. Πάντα ήμουν οικονόμα και προσεκτική, γιατί δεν βρισκόμουν σε μια οικογένεια ζάμπλουτη. Είναι ο άντρας μου σπάταλος. Του βάζω όμως, χαλινάρι! (γέλια)”

Στη συνέχεια όμως, ανέφερε: ”Πριν ξεκινήσω να σας λέω, πώς τον έριξα, πρέπει να κάνω μια καταγγελία. Όπου πάω, μέχρι και το ίδιο μου το σόι, ”πού το βρήκες, και τι παιδί είναι αυτό, καταπληκτικά προσόντα…”

Λες κι εγώ είμαι καμιά κουτσή και στραβή… (γέλια) Δηλαδή κάτσε! Δυο μέτρα γυναίκα, με την τσαχπινιά της, με το μπρίο της…

Στην αρχή λοιπόν, δεν τον ήθελα, δεν ήμουν στα πατώματα… Μετά βέβαια, έλεγα ”Πω, πω, η χαζή, τι πήγα να κάνω…”. (γέλια) Η αδερφή μου με έσπρωξε… Και ο Βλοντάκης, η προξενήτρα! Βγήκαμε κανονικά blind date, εγώ όταν πήγα να τον συναντήσω δεν ήξερα τι θα δω!”.

Κεφάλαιο Ζήλεια!

”Ζηλεύω… Ίσα ίσα με τον Δημήτρη ζηλεύω πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο άντρα έχει περάσει από τη ζωή μου. Δεν μου δίνει όμως, δικαιώματα! Αν δω κάτι, θα του πω φάτσα φόρα, ποια ήταν αυτή…; Δεν θα πάω να πιάσω μαλλί… Μούτρα κάνω εγώ, τίποτα άλλο…”.

Σχετικά με την πρόταση γάμου και τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού μετά τον ερχομό ενός παιδιού:

Read More

And More