Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει!

H Mαίρη Συνατσάκη που θα παρουσιάσει φέτος την εκπομπή “Master Chef” μίλησε στην κάμερα της “Πρωινής Μελέτης” και τα είπε όλα! Μίλησε για την σχέση που έχει η ίδια με την μαγειρική, για την συνεργασία της με τους 3 κριτές της εκπομπής, αλλά και για το άγχος που την καταβάλλει…
Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι εκείνη δεν μαγειρεύει και πολύ: “Μπορώ να τρώω πολύ και μου αρέσει να τρώω πολύ. Μαγειρεύω ελάχιστα πράγματα. Αν μου δώσεις μια συνταγή, κάπως θα τρώγεται αυτό που θα φτιάξω. Αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ με αυτό. Η γαστρονομία όμως μου αρέσει πάρα πολύ!”
Για την συνεργασία της με τους 3 κριτές της εκπομπής δήλωσε: “Και οι τρεις ήταν τόσο φιλικοί από την αρχή και με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα. Ο καθένας έχει τον τρόπο του, το χιούμορ του και είναι ιδιαίτεροι τύποι. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι μαζί τους. Πέρυσι τους έβλεπα συνέχεια.”
Τέλος η ίδια δήλωσε πως έχει αρκετό άγχος: “Έχω άγχος γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο πρότζεκτ που δεν έχω συνηθίσει. Εγώ έρχομαι από ζωντανές εκπομπές, με άλλους ρυθμούς που δεν έχουν για παράδειγμα κείμενα κι έχουν διαφορετικό στήσιμο. Είναι μια ολοκαίνουρια εμπειρία που σαφέστατα με αγχώνει, αλλά ανυπομονώ κιόλας για να τη ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο.”

Read More

And More