Θύμα διάρρηξης η Μαίρη Μηλιαρέση – Τι είπε στο TLIFE για τις “άγριες” εικόνες που αντίκρισε στο σπίτι της

Εικόνες – σοκ στην εξοχική κατοικία της στο χωριό της, αντίκρισε η Μαίρη Μηλιαρέση. Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται στην Αρκαδία, παραβίασαν την πόρτα και τα έκαναν όλα φύλλο και φτερό.
Η ίδια ενημερώθηκε από μια φίλη της, πως η πόρτα στο εξοχικό της είχε παραβιαστεί και έφυγε άρον άρον από την Αθήνα για να δει τι είχε συμβεί. “Με ενημέρωσαν ότι είχε παραβιαστεί η ξύλινη πόρτα της εισόδου. Έτσι έφυγα για το χωριό μου να δω τι έγινε. Εκεί το θέαμα που αντίκρισα ήταν ένα σπίτι άνω κάτω. Μάλλον έψαχναν λεφτά ή κοσμήματα, γιατί μια τηλεόραση που είχε μέσα και κάποιες ηλεκτρικές συσκευές δεν τα είχαν πάρει”, είπε στο TLIFE.

“Υπήρξαν κι άλλα κρούσματα στην περιοχή και από ότι ενημερώθηκα και τα άλλα σπίτια ήταν άδεια. Μόνο μια γιαγιά έμενε σε ένα σπίτι και την κατατρόμαξαν, όταν μπήκαν μέσα. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί και βρίσκεται σε καλό δρόμο για να βρει ποιοι ήταν”, συμπλήρωσε.

Το θετικό πάντως για εκείνη ήταν πως πήγε ενημερωμένη στο χωριό για τη διάρρηξη… “Ευτυχώς, εγώ πήγα ενημερωμένη για να δω τι έγινε. Δεν ήμασταν μέσα και ίσως να ήταν και μεγαλύτερος ο φόβος μου αν πήγαινα μια βόλτα στο χωριό και αντίκριζα αυτό το θέαμα. Ήξερα ότι είχε γίνει παραβίαση, αλλά η εικόνα ήταν άγρια… Όταν βλέπεις ένα σπίτι με όλα τα ντουλάπια, τα συρτάρια αναποδογυρισμένα, την τηλεόραση κάτω, τα ρούχα, τις κουβέρτες πεταμένες κάτω, δεν μπορείς να μείνεις ψύχραιμος. Ευτυχώς δεν μας πήραν κάτι αξίας, γιατί είναι χωριατόσπιτο και δεν είχαμε χρήματα ή κάτι άλλο μέσα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αυτό που την τρόμαξε ήταν ότι στην περιοχή αυτή δεν είχαν υπάρξει κρούσματα ληστείας στο παρελθόν. “Αυτό που με έχει σοκάρει είναι πως σε αυτό το χωριό που κάνω διακοπές από παιδί, πάντα αφήναμε τα σπίτια μας ανοιχτά, τα αυτοκίνητα ξεκλείδωτα και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που γίνεται παραβίαση και κλοπές.”, υπογράμμισε.

Read More

And More