Μ. Συνατσάκη: Ο έρωτας με ολοκληρώνει! Θεωρώ πως είναι ό,τι πιο σημαντικό να νιώθεις ερωτευμένος!

Η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξη που έδωσε στην Real Life, Μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, τον αγαπημένο της Μύρωνα Στρατή, την ψυχοθεραπεία και τη συμβίωση!

Σχετικά με τον ΑΝΤ1 και το MAD
”Με τον ΑΝΤ1 υπάρχει μια μεγάλη συμπάθεια και διάθεση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, όμως δεν γνωρίζω ακόμη τι θα γίνει. Με το Mad θα συνεχίσω κανονικά, με κάποιες μικρές αλλαγές στην εκπομπή. Εξάλλου, είναι και μία σταθερή αγαπημένη μου σχέση, που κρατάει από το 2005. Το Mad με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να εξελιχθώ. Ήταν πραγματικό σχολείο για μένα.”

Για την ψυχοθεραπεία
”Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και συνεχίζω εδώ κι επτά χρόνια. Ο λόγος που με οδήγησε σε αυτό ήταν κάποιες κρίσεις πανικού στα 18 μου, τις οποίες δεν μπόρεσα να ξεπεράσω μόνη μου. Δεν θεωρώ ταμπού την ψυχοθεραπεία, με τρελαίνει όταν ακούω πως είναι μόδα των επωνύμων να παραδέχονται πως κάνουν ψυχοθεραπεία.”

Η προσωπική της ζωή
”Είμαι πολύ καλά… Είναι σημαντικό να νιώθεις ερωτευμένη. Αυτό το συναίσθημα με ολοκληρώνει και θεωρώ πως είναι ό,τι πιο σημαντικό να νιώθεις ερωτευμένος. Σε κάνει να νιώθεις πλήρης… Οι στιγμές με τον Μύρωνα που αναπολώ είναι τα ταξίδια που έχουμε κάνει παρέα.”

Συμβίωση
”Έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και μου αρέσει η συμβίωση. Αν βρεθώ σε αυτή τη θέση, θα γελάσω πολύ, θα μου φανεί αστείο όλο αυτό, το να περιμένουν όλοι να δουν αν θα πατήσω το πόδι του γαμπρού, το ρύζι που θα μου πετάνε… Είναι μία παράδοση που την αντιλαμβάνομαι, αλλά ίσως αν γίνει σαν ένα μεγάλο πάρτι να είναι πιο κοντά σε μένα και θα το προτιμούσα.”

Read More

And More