Απο 6 έως 7 ετών τα αγγελούδια που σκότωσε ο μακελάρης

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τις νεκροτομές στις σορούς των θυμάτων του δημοτικού σχολείου στο Κονέκτικατ, όλα τα θύματα είχαν πυροβοληθεί πολλές φορές με τουφέκι.

Όλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν την Παρασκευή στο μακελειό που σημειώθηκε στο σχολείο τους στο Νιουτάουν του Κονέκτικατ ήταν ηλικίας 6 και 7 ετών, αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Γουέιν Κάρβερ που πραγματοποιήσε την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος και τις νεκροτομές των θυμάτων.

Από τα 26 θύματα του Άνταμ Λάντζα τα 12 ήταν κορίτσια, 8 αγόρια και 6 ενήλικες γυναίκες. Τα 16 από τα παιδιά ήταν ηλικίας 6 ετών και τα υπόλοιπα 4 ήταν 7 ετών. Μάλιστα ένα από τα κορίτσια είχε γιορτάσει τα έβδομα γενέθλιά του τέσσερις ημέρες πριν από τη σφαγή.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι όλα είχαν πυροβοληθεί πολλές φορές με τουφέκι. “Όλα τα τραύματα που είδα προκλήθηκαν από τουφέκι”, δήλωσε ο Γουέιν Κάρβερ, προσθέτοντας ότι αυτή ήταν “πιθανότατα η χειρότερη σκηνή εγκλήματος” που έχει δει τα τελευταία 30 χρόνια. Όλα τα θύματα είχαν πυροβοληθεί από 3 έως και 11 φορές.

Ο Λάντζα κατά τα φαινόμενα αυτοκτόνησε… Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More