Ζ. Μακρυπούλια: Τι απαντά στις φήμες ότι έχει ανορεξία!

Στα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται στα όρια της ανορεξίας απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια, στη χθεσινή εμφάνισή της στην εκδήλωση της Raxevsky, όπου παρουσιάστηκαν τα μπλουζάκια του “Dancing with the stars”. H γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ακόμη και για το styling που έχει σε κάθε live.

“Δείτε με εσείς και πείτε μου. Εάν με θεωρείτε ανορεξική, τι να πώ… Κοιτάξτε με. Όχι μόνον δεν είμαι δηλαδή, αλλά έχω πάρει και δύο τρία κιλάκια και δεν ξέρω πώς να τα χάσω… Είμαι μια χαρά και μόνο εγώ ξέρω εάν έχω πρόβλημα. Και ξέρω ότι δεν έχω”, είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα και πρόσθεσε: “Όσες κοπέλες συμμετέχουν στο Dancing είναι αδύνατες, ωραιότατες και μια χαρά. Εξάλλου, στο show αυτό δεν ήρθαμε να κρίνουμε σώματα και κιλά. Ήρθαμε για άλλο σκοπό και δεν θέλω να τα ξεχνάμε αυτό”.
Όσον αφορά την εμφάνισή της στα live η ίδια ανέφερε: “Δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν όλες οι προτάσεις και όλες οι γνώμες που ακούω, γιατί τότε δεν θα καταφέρναμε να βγάλουμε ούτε ένα live. Δεν επιβάλλω κάτι συγκεκριμένο μπαίνω κάθε εβδομάδα, μπαίνω σε έναν ρόλο και αισθάνομαι ασφαλής μέσα σε αυτόν. Kαι στην τελική να σας πώ κάτι; Είναι τρίχες παιδιά. Έχουμε πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε”.

Read More

And More