Ζ. Μακρυπούλια: Θα ξαναγυρίσω στο Παρίσι με παρέα!

Πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέφτηκε το Παρίσι για μια ξεχωριστή φωτογράφισημε φόντο το ερωτικό Παρίσι έκανε πριν λίγο καιρό για τη νέα καμπάνια της Raxevsky Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011 η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και μπορεί να είδαμε αρκετές από τις φωτογραφίες στο TLIFE αλλά στη real life είδαμε λεπτομέρειες για το πώς πέρασε αλλά και με ποιους ήταν παρέα.

Εκτός λοιπόν από την φωτογράφο και φίλη της Ρούλα Ρέβη, τον στυλίστα της Γιώργο Σεγραδάκη και τον make-up artist Γιάννη Μαρκετάκη, η Ζέτα περπάτησε στους δρόμους του Παρισιού παρέα και με τη φίλης της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά και τον φίλο της Ρούλας, Αποστόλη Τότσικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζέτα έδωσε στο τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας τηνιδέα να γίνει η φωτογράφηση στο Παρίσι, καθώς είναι μια πόλη που έχει επισκεφτεί αρκετές φορές στο παρελθόν και την αγαπάει πολύ. Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε καθώς κατά την επιστροφή έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.

“Θα ξαναπάω στο Παρίσι και αυτή τη φορά ούτε για δουλειά, ούτε μόνη μου”, είπε η Ζέτα στους συνεργάτες της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο επόμενο ταξίδι της στο ερωτικό Παρίσι θα συνοδεύεται από τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Read More

And More