Ζ.Μακρυπούλια: “Χρειάζεται πολύ προσωπική δουλειά ώστε ένα ζευγάρι να αντέξει”

“Θα ζηλέψω μόνο όταν υπάρχει λόγος. Μπορεί να ζηλέψω και να μην το δείξω. Ή μπορεί να μη ζηλεύω και να κάνω ότι ζηλεύω για να γίνεται παιχνίδι…” δηλώνει η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Ως ένα από τα πλέον προβεβλημένα ζευγάρια της showbiz η Ζέτα παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο να αντέξει ένα ζευγάρι τη δημοσιότητα: “Χρειάζεται πολλή προσωπική δουλειά ώστε ένα ζευγάρι να αντέξει όλο αυτό το γύρω-γύρω. Τα όσα γράφονται οφείλεις να τα κρατήσεις έξω από την πόρτα του σπιτιού σου διότι αποτελούν μικρόβια που μπορεί να προσβάλουν τη σχέση σου”.

Η Ζέτα ακόμη δήλωσε ότι “ντρέπομαι να βλέπω τη ζωή μου σε κοινή θέα, κρεμασμένη στα περίπτερα” αλλά παραδέχεται ότι εκείνη και ο Μιχάλης ζουν σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς.

/
Η Ζέτα όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Dancing with the stars και κυρίως όσα αφορούν την αμοιβή της: “Μπορεί για δύο δευτερόλεπτα να σκέφτηκα γιατί με αδικούν τόσο πολύ αλλά ο χρόνος δικαιώνει την αλήθεια, διαψεύδοντας όσους γράφουν ανυπόστατα σενάρια”, δήλωσε με νόημα.

/
“Εχουμε ένα σκυλάκι που το βρήκαμε στο δρόμο. Αυτό το σκυλάκι μου άλλαξε τη ζωή σε πολλά πράγματα. Πήραμε την απόφαση να το πάρουμε σπίτι μέσα σε δευτερόλεπτα και μέχρι σήμερα δεν το έχω μετανιώσει λεπτό”, δηλώνει για το νέο μέλος της οικογένειας της!

“Τώρα είμαι πολύ καλά-σε μια διαρκή εγρήγορση που μου αρέσει πολύ”, δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια σχολιάζοντας σε τι φάση βρίσκεται η ζωή της.

Read More

And More