Ζέτα Μακρυπούλια: Δες για πρώτη φορά τα ρούχα που σχεδίασε!

Μέχρι σήμερα την είχαμε συνηθίσει σε εντυπωσιακές φωτογραφίσεις για τις ανάγκες γνωστής εταιρείας ρούχων. Φαίνεται πως μετά από 14 ταξίδια σε διαφορετικούς προορισμούς και στον χώρο της μόδας η ηθοποιός γνώρισε από πολύ κοντά τις διαδικασίες και τα στάδια παραγωγής μιας collection μέχρι και την φωτογράφιση. Αυτό ήταν που την έκανε να θέλει να εξελίξει τη σχέση της με την εταιρεία και να περάσει και στο προϊόν.

Η Ζέτα υποστηρίζει πως δεν απέκτησε έναν ακόμα τίτλο, αυτόν της σχεδιάστριας αλλά η ιδέα προέκυψε από τις δικές της ανάγκες να δημιουργήσει την προσωπική της γκαρνταρόμπα. Μία μικρή γεύση από τα σχέδιά της πήραμε και στο Dancing with the stars όπου εμφανίστηκε σε ένα από τα live με ένα φόρεμα που σχεδίασε εκείνη. Η συλλογή της πλέον είναι ολοκληρωμένη και έτοιμη να την απολαύσεις κι εσύ!

Μετά από ατέλειωτες ώρες συνεργασίας με τα τμήματα παραγωγής, η Ζέτα δημιούργησε σχέδια, πρότεινε υφάσματα, ενέκρινε δείγματα και μας παρουσιάζει τη συλλογή των ρούχων που φέρουν την υπογραφή της.

Πρόκειται για μια cocktail collection χρηστική, για όλες τις ώρες της ημέρας σε σχέδια και ποιότητα με διαχρονική αξία που απευθύνετε στην σύγχρονη γυναίκα.

Read More

And More