Η πρώην σύζυγος του Μακρόπουλου τον κατηγορεί για παράνομη σχέση με γνωστή τραγουδίστρια!

Για παράνομη σχέση με γνωστή τραγουδίστρια κατηγορούσε τον Νίκο Μακρόπουλο η εν διαστάσει σύζυγος του, όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής στην αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει. Μετά την αγωγή βόμβα της πρώην γυναίκας του, έρχεται η απάντηση του ίδιο του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το STAR, την ώρα που οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να βρεθούν στα δικαστήρια στο τέλος του Ιουνίου, ο τραγουδιστής απαντά με την αγωγή διαζυγίου του σε όσα του καταλογίζει η εν διαστάσει σύζυγός του.
“Είχα πρεμιέρα με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα, σε έξαλλη κατάσταση και λίγο πριν την αναχώρησή μου για το χώρο εργασίας, μου πέταξε έξω από το σπίτι, στις λάσπες του δρόμου, όλα τα ρούχα μου, ακόμη κι εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο που θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην αγωγή διαζυγίου του.
Από την άλλη πλευρά, η 45χρονη υποστηρίζει πως ο Νίκος Μακρόπουλος την έβριζε και την απειλούσε: “οι όποιες επαφές είχαμε εμπεριείχαν πάντα απειλές, ύβρεις, προσβολές… Στη μητέρα μου είπε εν εξάλλω κατάσταση ότι θα μου κάνει κακό, με περισσότερες λεπτομέρειες”, αναφέρεται στην δική της αίτηση διαζυγίου.
Η ίδια μάλιστα, έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, απαγορεύοντας στον γνωστό τραγουδιστή να πλησιάζει τη βίλα τους στο Μαρούσι. Ενώ, οι σχέσεις το ζευγαριού είναι ήδη πολύ τεταμένες για το μοίρασμα της περιουσίας αλλά και την μηνιαία διατροφή ύψους 3.000 ευρώ που διεκδικεί η σύζυγος.

Read More

And More