Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.06.2011 | 17:13

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της πρώην γυναίκας του Μακρόπουλου στην Τατιάνα και οι απειλές!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της πρώην γυναίκας του Μακρόπουλου στην Τατιάνα και οι απειλές!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου, Χρύσα, μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το διαζύγιό της στην Τατιάνα.

Σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε η ίδια με την εκπομπή ''Αξίζει να το ζεις'', δήλωσε: ''Mένω κάπου, όπου γύρω γύρω υπάρχουν γείτονες που έχουν δει κι έχουν ακούσει διάφορα περιστατικά. Δεν μπορώ να τον εμποδίσω να έρθει να πάρει τα πράγματά του, δεν θέλω όμως να μου ταράζει την ιδιωτική ζωή. Εγώ διάλεξα τον νόμιμο δρόμο και πήγα στα δικαστήρια ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να συννενοηθώ. Δεν μπορεί να μου ταράζει την ιδιωτική ζωή κάθε τόσο. Ξέρω ότι θα δεχτώ μηνύσεις, με έχει απειλήσει ότι θα μου κάνει μήνυση γιατί του προκαλώ ηθική βλάβη. Δεν ξέρω πώς μπορεί να το στηρίξει αυτό... Αν θεωρεί ο Νίκος ή το δικαστήριο ότι, ό,τι δημιουργήσαμε είναι αποκλειστικά δικό του δεν με πειράζει καθόλου. Εγώ θα προχωρήσω!

Και με την ευθύνη όλως όσων λέω, έσωσα την ψυχή μου. Αυτό είναι το πολύτιμο!... Aν με ρωτούσατε πριν, δεν φανταζόμουν ότι θα φτάναμε σ' αυτά τα σημείο, περίμενα διαφορετικό αυτό το διαζύγιο. Θέλω μόνο να πω ότι, μετά από κάθε μακροχρόνια σχέση, δεν είναι μόνο το δικό μας το περιστατικό, περνάς και δοκιμασίες και χαρές και εύκολα και δύσκολα. Στο τέλος δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποδείξεις ποιος είναι ο ισχυρός και πιος ο ανίσχυρος. Εγώ απλά αρνήθηκα να ζήσω ένα μοντέλο ζωής που μου προτάθηκε. Δεν νομίζω λοιπόν, ότι οι σχέσεις των ανθρώπων είναι παιχνίδια εξουσίας. Δεν έχω το δικαίωμα να του απαγορέψω να μπει στο σπίτι μας, αλλά σήμερα ήθελε να μπει στο πατρικό μου, εκεί όπου κατοικεί η μητέρα μου.

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ η 45χρονη έχει καταθέσει για όλες τις απειλές στη δική της αίτηση διαζυγίου, για την ακρίβεια είχε δηλώσει τον Μάιο: “οι όποιες επαφές είχαμε εμπεριείχαν πάντα απειλές, ύβρεις, προσβολές... Στη μητέρα μου είπε εν εξάλλω κατάσταση ότι θα μου κάνει κακό, με περισσότερες λεπτομέρειες”.

Όλες οι λεπτομέρειες του χωρισμού

Ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται αντιμέτωπος με την αγωγή του διαζυγίου που κατέθεσε η πρώην γυναίκα του . Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής αν και είχε συμφωνήσει αρχικά να βγάλει ένα συνεναιτικό διαζύγιο, κατέληξε να λύνει τις διαφορές του με την πρώην γυναίκα του στα δικαστήρια.

Ο τραγουδιστής, αν και ήταν πολλά χρόνια παντρεμένος, αποφάσισε να χωρίσει με ένα συναινετικό διαζύγιο. Τα πράγματα όμως, ήρθαν διαφορετικά και το ζευγάρι θα βρεθεί στα δικαστήρια, όπου θα αποφασιστεί η διατροφή που θα δώσει στην πρώην γυναίκα του, αλλά και το τι θα γίνει με τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Το δικαστήριο που είχε οριστεί αναβλήθηκε για τις 16-1-2012 αλλά στο τέλος του αυτού του μήνα έρχονται δύο ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες. Το ένα αφορά στην διατροφή και το άλλο στα ασφαλιστικά μέτρα για την συντηρητητική κατάσχεση της περιουσίας του.

Η αγωγή της 45χρονης και πρώην συζύγου του Νίκου Μακρόπουλου 

"Την 14 η Οκτωβρίου 1989 τελέσαμε με τον εναγόμενο θρησκευτικό γάμο, σύμφωνα με τους τύπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου Αττικής. Από τον γάμο αυτό αποκτήσαμε ένα άρρεν τέκνο, που γεννήθηκε στο Αμαρούσιο Αττικής.

Ο γάμος αυτός ήταν πρώτος και για τους δυο μας, ενώ η σχέση μας χρονολογείται ήδη από του έτους 1985. Πέραν των δεκαπέντε ετών κοινού βίου, ζούσαμε αρμονικά, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, που συνέπεσαν με την καταξίωση του συζύγου μου στο καλλιτεχνικό στερέωμα, η κατάσταση άλλαξε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο να καταστεί η έγγαμος συμβίωση αφόρητος πλέον για εμένα, για λόγους που αφορούν αποκλειστικά στο πρόσωπο του εναγομένου...

Το 2004 μετακομίσαμε από το πατρικό μου σπίτι και νοικιάσαμε ένα σπίτι στο Μαρούσι επί της οδού Ακακιών εν συνεχεία το έτος 2007 αγοράσαμε ένα σπίτι πάλι στο Μαρούσι επί της οδού Πάρου, το οποίο αποτελεί την παρούσα οικογενειακή μας στέγη. Κατά την διάρκεια των 25 ετών που διήρκησε αυτή η σχέση αποκτήσαμε μια τεράστια ακίνητη περιουσία, η οποία για φορολογικούς λόγους είχε μπει αποκλειστικά στο όνομα του συζύγου μου. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγός μου είχε και έχει μια μεγάλη επιφυλακτικότητα σχετικά με τις τράπεζες, με αποτέλεσμα πέραν κάποιων τραπεζικών λογαριασμών που εξυπηρετούσαν πάγιες εντολές, όπως την πληρωμή πιστωτικών καρτών, ασφαλιστηρίων συμβολαίων κ.λ.π. και οι οποίοι είχαν υπόλοιπα 50.000 € – 60.000 €, τα χρήματα που αποκέρδαινε από την εργασία του να τα έχουμε πάντα σε μετρητά στο σπίτι.

Ας σημειωθεί, ότι ακόμη και στο σπίτι στο Μαρούσι που είναι επιφανείας πέραν των 280 τ.μ., αν και ο σύζυγός μου επέμενε να πάρουμε εσωτερική οικιακή βοηθό για να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά τα πράγματα, ουδέποτε δέχθηκα κάτι τέτοιο και πάντα μόνο εγώ ήμουν αυτή που φρόντιζε το σπίτι, εν γένει την οικιακή μας οικονομία, λογαριασμούς, ψώνια, και ότι τέλοσπάντων χρειάζεται για την σωστή λειτουργία ενός σπιτιού. Φυσικά, ήμουν επιφορτισμένη και με το 100% την ανατροφής του παιδιού μας...
 
Καθ’όλη τη διάρκεια της εγγάμου συμβιώσεώς μας κατά καιρούς είχα δει σε έντυπα να γράφονται για τον σύζυγό μου διάφορα, σχετικά με εξωσυζυγικές περιπέτειες που δήθεν είχε, τα οποία ουδέποτε πίστεψα καθώς πάντα με διαβεβαίωνε ο άντρας μου ότι είναι ψέμματα, ότι είναι φτιαχτά κ.λ.π. Εγώ φυσικά τον πίστευα...
 
Με το που βγήκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων, τον Αύγουστο και το παιδί μας είχε περάσει στην σχολή που ήθελε στην Αρχιτεκτονική στο Βόλο, πήρα τον πατέρα του για να του το πω και να του υπενθυμίσω να τον πάρει τηλέφωνο για συγχαρητήρια. Πράγματι, τηλεφωνήθηκαν και κανόνισαν να πάει το παιδί μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη στον πατέρα του για να τον δει και για διακοπές, πριν αρχίσουν τα μαθήματα στη σχολή του. Τότε, λοιπόν, όταν έφθασαν στο σπίτι το παιδί αντίκρυσε μια νεαρή κοπέλα, λίγο μεγαλύτερη από εκείνον στην ηλικία, δηλαδή περίπου 20-25 ετών, που ο πατέρας του τον ενημέρωσε ότι μένει μαζί του και ότι είναι η σχέση του.
 
Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου, όταν το έμαθα και μάλιστα δεν μου το είπε το παιδί μου, αλλά άτομο της οικογενείας του συζύγου μου, που προφανώς νόμιζε ότι το είχα μάθει από τον γιό μου. Κι επειδή απο αυτο το σημείο και πέρα οι περιγραφες είναι πολύ σκληρες αποφάσισα να σταματήσω. Άλλωστε δεν ειναι δικη μας δουλειά τα περαιτέρω αλλά των δικαστών...”
 
Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε και η νεαρή κοπέλα που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου, η 20χρονη Γιούλη.Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του μαζί της, ο Νίκος Μακρόπουλος απείλησε την 45χρονη πρώην σύζυγό του ότι, θα της κάνει κακό κι εκείνη τον άφησε να κοιμάται στο σπίτι του σκύλου. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού πάντως, χειροτερεύουν ολοένα και περισσότερο από την ημέρα που ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στον 19χρονο γιο του ότι συζεί με την 20χρονη Γιούλη, όπως δήλωσε η 45χρονη του.

 
Δες το βίντεο
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10