Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.12.2010 | 10:37

Eρωτευμένη η Ζ. Μακρυπούλια: ''Μου είχε λείψει να μην κοιμάμαι μόνη μου συνέχεια''!

Eρωτευμένη η Ζ. Μακρυπούλια: ''Μου είχε λείψει να μην κοιμάμαι μόνη μου συνέχεια''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει στο περιοδικό DownTown για την προσωπική της ζωή: ''Όταν νιώθεις κάτι όμορφο, εύθραυστο και πολύτιμο, κλείνεις τη ζωή σου σε τέσσερις τοίχους. Δεν πας ούτε στο περίπτερο. Κι όταν έχεις μια προσωπική στιγμή αποφασίζεις να την κλείσεις σπίτι. Είναι τρομερό αυτό. Κι όμως! Έρχεται μια στιγμή που δεν σ'ενδιαφέρει τίποτα. Έρχεται μια στιγμή που περνάς τόσο καλά με έναν άνθρωπο και το ταίριασμα είναι τόσο μεγάλο που δεν πά'να γράψουν. Τώρα ναι ζούμε μια τέτοια στιγμή. Είχα ξεχάσει πώς είναι αυτό και φοβόμουν ότι δεν θα μου ξανασυνέβαινε ποτέ. Νόμιζα πως κάτι μέσα μου είχε παγώσει και δεν δουλεύει. Ότι χάλασε ο μηχανισμός. Αλλά τελικά δουλεύει''.

Για γάμο δεν θέλει να μιλάει καθώς είναι κάτι για το οποίο δεν βιάζεται. ''Δεν έχω καμία βιασύνη. Με ενδιαφέρει να είμαι στη δουλειά και να σκέφτομαι έναν άνθρωπο. Να γυρίσω και να ξέρω ότι με περιμένει. Μου είχε λείψει να μην κοιμάμαι μόνη μου συνέχεια''. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια πέρασε ένα διάστημα που δεν ήταν καλά ψυχολογικά. ''Κάνω ψυχανάλυση τριάμιση χρόνια. Έπαθα ένα βράδυ κρίση πανικού πάνω στη σκηνή. Στην αρχή δεν το παραδεχόμουν πως κάνω ψυχανάλυση, είχα θέμα. Αλλά νομίζω πως στην αρχή όλοι κομπιάζουμε να το πούμε. Τώρα πλέο δεν έχω πρόβλημα'', λέει χαρακτηριστικά.

Ο άνθρωπος που την ξεχώρισε από την αρχή και ένιωσε ότι την αγάπησε πραγματικά ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Πλέον δεν μιλάνε συχνά λόγω δουλειάς. Αυτός όμως που άλλαξε ουσιαστικά την ζωή της και εκτόξευσε την καριέρα της, ήταν ο Γιάργος Καπουτζίδης με το ''Παρά πέντε''. ''Ο Γιώργος μου έδωσε την δυνατότητα να παίξω. Με ξεκλείδωσε πολύ. Με απελευθέρωσε. Είναι πολύ καθοριστική η στιγμή της γνωριμίας μας'', δηλώνει.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10