Ν. Δραγούμη – Γ. Σκαφιδά: Μαζί στην παρουσίαση της νέας ταινίας της Ο. Μαλέα!

Σε μια νέα ανατρεπτική ταινία με μεγάλη δόση μυστηρίου και αγωνίας πρωταγωνιστούν η Γιουλίκα Σκαφιδά και η Ναταλία Δραγούμη. Οι δυο γνωστές ηθοποιοί βρέθηκαν χθες στον κινηματογράφο Δαναό για την παρουσίαση της ταινίας που υπογράφει η Όλγα Μαλέα.
Η γνωστή σκηνοθέτις πειραματίζεται με νέα υλικά και παρουσιάζει ένα αναπάντεχο ψυχολογικό δράμα με γερές δόσεις αγωνίας και μυστηρίου. Πρωταγωνίστρια της είναι η Άννα, ένα 11χρονο κορίτσι που συμμετέχει σε διαγωνισμό μαγειρικής και που όπως η ματζουράνα, το αγαπημένο της υλικό, είναι ιδιαίτερη και εκλεκτή.

/

Όσο για τους βασικούς ρόλους της ταινίας “Ματζουράνα”; Αυτοί ανήκουν στην Ναταλία Δραγούμη, την Γιουλίκα Σκαφιδά, τον Τρύφωνα Καρατζά και άλλους. Ενώ, την παράσταση κλέβει ο τετράποδος φίλος της παρέας, ο μικρός Κόκκι.

Το παρών στην παρουσίαση της ταινίας έδωσαν μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Μανούσος Μανουσάκης και πολλοί άλλοι.

/

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
“Μπορείς και καλύτερα”, λέει συνέχεια η Μαίρη στην κόρη της, την Άννα, με σκοπό να τη βοηθήσει να αξιοποιήσει τα ταλέντα της και να αποκτήσει εφόδια. Η 11χρονη Άννα, ένα πραγματικά χαρισματικό παιδί, καταφέρνει να είναι πρώτη σε όλα. Φέτος το καλοκαίρι, η Άννα συμμετέχει σε μια εκπομπή μαγειρικής όπου έχει ήδη φτάσει στον ημιτελικό και όλοι περιμένουν ότι θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Η μαμά της χαίρεται και καμαρώνει γι αυτήν.
Εντελώς απρόοπτα όμως, η Άννα αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και να παθαίνει διάφορα ατυχήματα, που οδηγούν στον αποκλεισμό της από την εκπομπή. Τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο η Άννα, ξαφνικά, δημιουργεί προβλήματα;
Δες φωτογραφίες:

Γιουλίκα Σκαφιδά, Ναταλία Δραγούμη και η μικρή Μαρία Ρισκάκη
/

Ναταλία Δραγούμη
/

Βαλέρια Χριστοδουλίδου
/

Μανούσος Μανουσάκης, Χάρης Ρώμας
/

/

Read More

And More