Σ. Μαλέλης: “Ήταν λάθος του Alpha να ανανεώσει το συμβόλαιο της Ε. Μενεγάκη”

Για το τηλεοπτικό σκηνικό στην Ελλάδα και τις αλλαγές που θα έρθουν από την επόμενη σεζόν μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης. Σε μια εφʼ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Χριστίνα Λαμπίρη και το “Super Star”, ανέφερε τη γνώμη του για τις πρωινές εκπομπές και δήλωσε πως το Star θα γίνει “το αποκούμπι των νέων”.

Αρχικά, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star αποκάλυψε ότι είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον γενικό διευθυντή του καναλιού Κάρολο Αλκαλάι για να συζητήσουν τα θέματα της επόμενης χρονιάς αναφέροντας ότι “όλα είναι ανοιχτά” και ότι “όλοι οι καλοί συνεργάτες μας θα είναι δίπλα μας”.
Επιπλέον απάντησε σε ερωτήσεις τηλεθεατών και χαρακτήρισε λάθος τη συμφωνία των Γερμανών του Alpha να ανανεώσουν από πριν το χρυσό συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, με τα χαμηλά της νούμερα. “Θεωρώ ότι είναι υπερβολικά τα χρήματα που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό το deal, αλλά ήταν λάθος των Γερμανών και του Alpha”, είπε. Επίσης, τόνισε ότι “όλες οι πρωινές εκπομπές μπαίνουν μέσα, αυτές που τα φέρνουν είναι τα μεσημεριανά”.
Παράλληλα, ανέφερε την πρόθεση του να ανανεώσει το Δελτίο ενσωματώνοντας θέματα για την “φτώχεια στην Ελλάδα” χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απαρνηθεί το Lifestyle το οποίο και χαρακτήρισε “αντίδοτο στην κατάθλιψη”. Επέμεινε πολύ στους νέους και στο στόχο του να παραμείνει το κανάλι κοντά δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “Το Star θα γίνει το αποκούμπι των νέων”.
Τέλος, ο κ. Μαλέλης ανακοίνωσε τη δημιουργία πολιτικής κίνησης με προοδευτικό χαρακτήρα. Όπως είπε στόχος είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού ομίλου με βασικό σύνθημα την οικονομία της αλληλεγγύης, ο οποίος θα απαιτήσει συγκεκριμένους νόμους που θα διέπουν τις σχέσεις των πολιτών με το κράτος.

Read More

And More