Σταμάτης Μαλέλης: Τι λέει για την μετακίνηση της Μελέτη και την μεταγραφή της Μενεγάκη!

Ο Σταμάτης Μαλέλης τόνισε πως σε μία χώρα που βρίσκεται σε οικονομική κρίση χρειαζόμαστε θέσεις! «Είναι η περίοδος που χρειάζονται συγκεκριμένες προτάσεις και όχι μόνο “όχι”», ανέφερε.

Η φετινή χρονιά για πολλούς δεν «κάθισε», όπως υποστήριξε ο ίδιος, ωστόσο μετά την κρίση υπάρχει η δυνατότητα για νέες ιδέες. «Πίστευα ότι η μεσημεριανή ζώνη θα πάει πιο καλά, αλλά είναι δύσκολος αντίπαλος η Μενεγάκη. Ίσως δεν είχα υπολογίσει τόσο καλά τη δύναμή της», εξήγησε ο ίδιος.

Όσον αφορά το κεντρικό εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παραδέχθηκε: «Νομίζω ότι τελειώνει κι αυτό… Αν και νομίζω ότι η ιστορία του lifestyle θα κάνει μια κοιλιά, αυτό (το lifestyle γενικότερα) δεν τελειώνει ποτέ».

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star απάντησε και σ τις φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. «Η Μελέτη θα πάει όπου αποφασίσουμε ότι θα πάει. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Δεν μπορούμε να κάνουμε μαγκιές με τα λεφτά του άλλου. Πρέπει να κόψουμε εκπομπές», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα κανάλια θα έπρεπε να είναι πολύ λιγότερα από ό,τι είναι. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν τρία, αλλά εφόσον είναι περισσότερα πρέπει να δώσουμε μάχη για να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας» δήλωσε.

Αν ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να κάνει τρεις βασικές μεταγραφές αστέρων στο κανάλι του, ποιες θα ήταν αυτές; «Θα έπαιρνα τον Λαζόπουλο, θα έκανα ένα κανονικό πρωινό με τη Μενεγάκη και θα έκανα ένα πολύ δυνατό ριάλιτι με εσένα (σ.σ τον Πέτρο Κωστόπουλο)».

Τέλος, μίλησε για την περίοδο που έκανε μεγάλη επιτυχία αλλά δεν ζούσε φυσιολογικά. «Όταν στον ΣΚΑΙ κάναμε 50-55% τηλεθέαση στο δελτίο ειδήσεων γυρνούσα σπίτι μου και δεν ήθελα να κοιτάω από το παράθυρο. Κοιτούσα από το παράθυρο τον κόσμο και απορούσα πώς κυκλοφορούν μόνοι τους .Όταν έκανα τα πενηντάρια δεν ζούσα τη ζωή μου. Το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής μου ήταν να καταφέρω να πάω στο περίπτερο να πάρω τα τσιγάρα μου και να γυρίσω. Μετά το διαζύγιό μου, βγήκα λίγο βίαια στη ζωή γιατί είχα χάσει πράγματα. Η κατάθλιψη μού στέρησε την πραγματική οικογένεια, να βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει».

Read More

And More