Σ. Μαλέλης: “Δεν ξέρω πόσα κανάλια μπορούν να αντέξουν την κρίση!”

Για το μέλλον της τηλεόρασης, την πολιτική και τα οικονομικά αδιέξοδα μίλησε ο Διευθυντής Ενημέρωσης του Star Σταμάτης Μαλέλης και αποκάλυψε ότι ενόψει της κρίσης δεν ξέρει ποια κανάλια θα αντέξουν.
“Νομίζω ότι όλα τα κανάλια ήταν χαμένα αυτήν τη σεζόν, γιατί υπάρχει τεράστια οικονομική κρίση. Ειλικρινά το λέω με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω πόσα κανάλια μπορούν να αντέξουν. Η διαφήμιση είναι πλέον σε ελεύθερη πτώση. Ζούμε ένα απίστευτο εφιάλτη”, δήλωσε σε συνέντευξή του στην “Real Life”.
Όσον αφορά το πολιτικό σκηνικό και το ενδεχόμενο να κατέβαινε ως υποψήφιος απάντησε: “Μου πρότειναν αλλά δεν μπορώ να εγκαταλείψω το κανάλι, που έχει προβλήματα. Οι ιδιοκτήτες μου έχουν εμπιστοσύνη, εγώ είμαι ένα κίνητρο να κρατήσουν το κανάλι ζωντανό, δεν λέω ότι θα κλείσουμε, αλλά είμαι και εγώ ένα κίνητρο. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται πάνω μου κι εγώ θα πάω να το παίξω βουλευτής; Δεν είμαι ματαιόδοξος. Ακόμη και την πολιτική ξέρω πως την ασκώ”.
Σχολιάζοντας τη στάση της “Χρυσής Αυγής” απέναντι στους δημοσιογράφους, ανέφερε: “Δεν έχω σχέση με Χρυσαυγίτες, δεν θέλω να τους βλέπω στα μάτια μου. Στον ρεπόρτερ που είχα στείλει εγώ είχα πει να μην μπει μέσα κι έτσι δεν ήταν υποχρεωμένος να σηκωθεί στο μήνυμα του Μιχαλολιάκου”.

Read More

And More