Στ. Μαλέλης: Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του: “Πήγα και γύρισα”…

Μόλις δυο μήνες μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ολοκληρώνοντας σιγά σιγά την περίοδο ανάρρωσής του πριν την επιστροφή στα καθήκοντά του στο Star ο Σταμάτης Μαλέλης, μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια που πέρασε και τα νέα του σχέδια.
“Με ταρακούνησε πολύ όλο αυτό που πέρασα. Πήγα και γύρισα… Επί 15 ημέρες ήμουν σε καταστολή. Διασωληνωμένος και σε καταστολή”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην “Real Life” ο διευθυντής προγράμματος του Star συμπληρώνοντας: “Αυτό που είπε ένας γιατρός και πραγματικά είναι η αλήθεια, είναι ότι “επειδή ζούσες τη ζωή σου με πάθος, πήρες φόρα, πέρασες απέναντι, χτύπησες στον τοίχο, έκανες γκελ και γύρισες πίσω. Γι’ αυτό δεν πέθανες. Εάν δε ζούσες με πάθος, θα κόλλαγες στον τοίχο και θα πέθαινες”… Μετά από μια τέτοια δοκιμασία βλέπεις την ουσία και το βάθος της ζωής”.
Ο ίδιος αναφέρει, μάλιστα, χαρακτηριστικά πως αυτό που έζησε του άλλαξε τον τρόπο ζωής και σκέψης: “Θα ήθελαν να αφήσω τις ακρότητες στη δουλειά και τα πολλά πράγματα που ασχολιόμουν και να ασχολούμαι με λιγότερα και πιο ουσιαστικά και να ζω μια πιο ποιοτική ζωή. Σε έναν – δυο μήνες υποτίθεται ότι θα είμαι τελείως καλά. Αλλά δεν πρέπει να ξαναπαρασυρθώ γιατί λένε ότι το 50% των ανθρώπων γίνονται χειρότεροι από ότι ήταν… Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνω ένα βήμα μπροστά”.
Όσο για τα επόμενα σχέδιά, του, ο Σταμάτης Μαλέλης εξομολογήθηκε: “Επιστρέφω και τα αλλάζω όλα. Η μια σκέψη είναι ότι πολύ σύντομα θα ξαναγυρίσω δυνατός στη δουλειά και θα κάνω αλλαγές σε όλα”.

Read More

And More