Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.03.2013 | 18:29

Σ. Μαλέλης: "Την Σταματέρη την γνώρισα σε διαδήλωση. Ήταν δίπλα μου και πετούσε μολότοφ!"

Σ. Μαλέλης: Την Σταματέρη την γνώρισα σε διαδήλωση. Ήταν δίπλα μου και πετούσε μολότοφ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αφού ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε τελευταία, ο Σταμάτης Μαλέλης έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Adore που μόλις κυκλοφόρησε. Στην συνέντευξη αυτή μίλησε για όλα: για την υγεία του, τους επόμενους στόχους του, την γνωριμία του με την Μαρία Σταματέρη, και γιατί όχι, για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου!

"Το έμφραγμα ήταν και επιλογή μου"!
Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του και το έμφραγμα που υπέστη λίγους μήνες πριν ο Σταμάτης Μαλέλης μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Όταν κάνεις μια ακραία ζωή και μια ζωή με πάθος είναι λογικό κάποια στιγμή να την πληρώσεις! Αν είσαι ήσυχος άνθρωπος και νοικοκύρης δεν παθαίνεις εύκολα τέτοια πράγματα. Άρα ήταν και επιλογή μου το έμφραγμα! Ήξερα που πήγαινα. Έβλεπα τις εξετάσεις. Με προειδοποιούσαν οι γιατροί. Δεν πήγαινα τυφλά. Τώρα νομίζω ότι το ξεπέρασα και βιώνω μια νέα ζωή".

Μιλώντας για τους επόμενους στόχους του ο Σταμάτης Μαλέλης λέει ότι θα ήθελε πολύ να ζήσει στην Φλωρεντία και είναι μια σκέψει που ίσως εφαρμόσει στην πράξη ξαφνικά, "να τα παρατήσει όλα και να σηκωθεί να φύγει" όπως λέει.

Στην ίδια συνέντευξη μιλάει και για το βιβλίο του, "Το τέρας κι εγώ". Ο λόγος που τον οδήγησε να γράψει, όπως λέει, είναι ότι η κατάθλιψη είναι μια πανδημία στην Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο θα ήθελε να βοηθήσει και κάποιους ανθρώπους.

"Την Σταματέρη την γνώρισα σε διαδήλωση. Ήταν δίπλα μου και πετούσε μολότοφ!"

Ο Σταμάτης Μαλέλης ήταν ανέκαθεν ένας πολιτικοποιημένος άνθρωπος που δεν εφησύχαζε  ποτέ! Μιλώντας για τα φοιτητικά του χρόνια λέει: "Ήμουν σε οργανώσεις στο πανεπιστήμιο και πηγαίναμε σε διαδηλώσεις και χτυπιόμασταν και ρίχναμε μολότοφ. Σε μια τέτοια διαδήλωσε γνώρισα και τη Σταματέρη. Δίπλα μου, πετούσε μολότοφ. Η μεγάλη μου έκπληξη δε, ήταν όταν την είδα σε μια διαδήλωση έξω από το Πολυτεχνείο. Ήταν έγκυος στην κόρη μου κι έρχινε μολότοφ!".

"Θα ήθελα να έχω τους Αρβύλα στο κανάλι"

Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι πολύ επιτυχημένος επαγγελματικά, ενώ κάποιες δικές του ιδέες έχουν καθιερωθεί με το πέρασμα των χρόνων! Αλήθεια, υπάρχει κάτι που βλέπει στα άλλα κανάλια, ζηλεύει και θα το ήθελε στο Star; "Τους Αρβύλα! Αυτού του είδους τη σάτιρα που πιάνει και στους νέους. Είναι και ο Κανάκης που αρέσει στα παιδιά. Μακάρι να μπορούσα να φτιάξω κάτι τέτοιο", απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη!

"Στις σχέσεις μου ήμουν πάντα άπιστος!"
Η αφοπλιστική του ειλικρίνεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του διευθυντή του Star! Έτσι, λοιπόν, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ήταν πιστός στις σχέσεις, εκείνος απαντά: "Ήμουν πάντα άπιστος. Δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ πιστός. Ήμουν πιστός στο μπαρ του φίλου μου του Στέλιου. Γιατί ήταν έτσι πάντα ο τρόπος ζωής μου".

Πάντως, στην ερώτηση για το αν θα έφτιαχνε την ζωή του και αν θα έκανε έναν γάμο, ο ίδιος απαντά θετικά, ενώ σημειώνει ότι η καλύτερη σχέση που είχε ποτέ και εξακολουθεί να έχει, είναι με την κόρη του!

 


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10