Ώρες αγωνίας πέρασε η Μπέσυ Μάλφα!

Άγιο είχε η Μπέσυ Μάλφα που κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα, όταν την χτύπησε ένα μηχανάκι, την ώρα που διέσχιζε τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η γνωστή ηθοποιός είχε ένα ατύχημα την ώρα που πήγαινε στο θέατρο, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Η ίδια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Μίλα” για την περιπέτεια που είχε.
Όλα έγιναν πριν λίγες μέρες, την ώρα που η Μπέσυ Μάλφα πήγαινε στο θέατρο “Λαμπέτη”, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ζείτε παίδες Ελλήνων”. Προσπαθώντας να διασχίσει τη λεοφώρο Αλεξάνδρας, ένα μηχανάκι που έκανε ζικ-ζακ ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, έπεσε πάνω της και την παρέσυρε. Αμέσως σταμάτησε η κυκλοφορία και όλοι έσπευσαν να βοηθήσουν την ηθοποιό, αλλά και τον οδηγό της μηχανής που έχασε την ισορροπία τους και έπεσε πάνω της.
“Ήμουν απρόσεχτη. Πέρασα τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν ήταν σταματημένα τα αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι που έκανε ελιγμούς με χτύπησε. Ο άνθρωπος φώναξε, φρέναρε και έπεσα επάνω του. Τον αγκάλιασα κυριολεκτικά.”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Βγήκε το πέλμα και το έβαλα στη θέση του. Έπαθα κράμπα όταν το αριστερό μου πόδι πιάστηκε στη ρόδα της μηχανής. Ο πόνος ήταν μεγάλος και εκείνη τη στιγμή έπρεπε να βάλω το πόδι στη θέση του. Το τράβηξα ανάποδα και επανήλθε.”
Ωστόσο, η ίδια έσπευσε να αναφέρει πως την μετέφεραν σε μια καφετέρια που ήταν εκεί κοντά, οι φίλοι και οι συνεργάτες της βρέθηκαν κοντά της και την βοήθησαν και μετά από λίγη ώρα άρχισε να συνέρχεται. “Τώρα είμαι καλά. Δεν έχω τίποτα. Ήταν ένα μικρό διάστρεμμα, αλλά όλα πήγαν καλά”, συμπλήρωσε.
Εμείς της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More