Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.05.2014 | 06:53

Μπέσυ Μάλφα: “Είμαι 20 χρόνια ερωτευμένη με τον άντρα μου!”

Μπέσυ Μάλφα: “Είμαι 20 χρόνια ερωτευμένη με τον άντρα μου!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για δεύτερη συνεχή χρονιά την απολαμβάνουμε στο ρόλο του κριτή στο Your Face Sounds Familiar. Χωρίς φόβο και πάθος η Μπέσυ Μάλφα μιλά ανοιχτά για όλες τις κριτικές που έχει δεχτεί για την κριτική της, αλλά και για την επιτυχημένη συνταγή του γάμου της.
 
Μιλώντας στο “Thema People” η γνωστή ηθοποιός ξεκαθαρίζει: “Δεν ξέρω τι εννοούν όταν χαρακτηρίζουν τις κριτικές μου “περίεργες”. Πάντως γίνονται με τον πιο ευγενικό τρόπο. Η διάθεσή μου είναι να μεταλαμπαδεύσω στους συμμετέχοντες κάποια εφόδια που μου έδωσαν οι σπουδαίοι δάσκαλοι μου. Χρησιμοποιώ όρους της τέχνης που ίσως δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να μάθει πώς μιλάμε οι καλλιτέχνες”.

 
Στην ερώτηση, πως κρατά ζωντανό τον έρωτα με τον σύζυγό της, απαντά: “Ο ερωτισμός σε μια σχέση μπορεί να διατηρηθεί για πάρα πολλά χρόνια. Το πιστεύω γιατί εγώ είμαι ερωτευμένη με τον σύζυγό μου. Γνωριστήκαμε το '93 και παντρευτήκαμε 4 χρόνια αργότερα. Είμαστε μαζί περισσότερο από 20 χρόνια και τα συναισθήματά μας δεν έχουν αλλάξει”.

 
Τέλος, μιλώντας για τα παιδιά της και το αν θα ήθελε να ακολουθήσουν την καλλιτεχνικής της πορεία, δήλωσε: “Θέλω να κάνουν αυτό που τους εκφράζει. Προσωπικά θα τους βοηθήσω σε ό,τι αποφασίσουν για το μέλλον τους”.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10