Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.01.2013 | 08:29

Τέσσερις τρομοκράτες με καπέλα και σκούφους “είδαν” οι κάμερες στο Mall

Τέσσερις τρομοκράτες με καπέλα και σκούφους “είδαν” οι κάμερες στο Mall
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Έδρασαν μπροστά σε δεκάδες κάμερες. Ήθελαν να δείξουν ότι δεν μπορεί να τους σταματήσει κανείς και ότι μπορούν να χτυπήσουν όποτε θέλουν και όπου θέλουν. Αυτό “τρομάζει” την αντιτρομοκρατική.
 
Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έριξαν το βάρος στο “οπτικό” υλικό. Τα πλάνα που κατέγραψαν οι δεκάδες κάμερες σε όλους τους χώρους του Mall. Οι πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον τέσσερα άτομα που πήραν μέρος στην τοποθέτηση της βόμβας.
 
Τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως βάζουν στο κάδρο νεαρούς με σκούφους και καπέλα τύπου τζόκεϊ για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Συμπεριφορά και κινήσεις που στους άνδρες της αντιτρομοκρατικής θυμίζει έντονα την τοποθέτηση βόμβας στο μετρό.
 
Οι αστυνομικοί εκτός απ\' τα τέσσερα άτομα που έχουν εντοπίσει από τις κάμερες οτι συμμετείχαν τουλάχιστον άλλα δύο με τέσσερα άτομα ως ομάδα υποστήριξης τόσο εντός του Mall όσο και εκτός.
 
Τα υπολείματα χύτρας ταχύτητας, αλλά και η πιθανότητα χρήσης ANFO μαζι με ζελατοδυναμίτιδα “δείχνουν” ίσως την οργάνωση “Πυρήνες” η οποία όμως φαίνεται πως έχει αναβαθμίσει τους στόχους της αλλά και την πρακτική της.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10