Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.04.2012 | 19:45

"Σ’ ευχαριστώ, Μαμά"

Σ’ ευχαριστώ, Μαμά
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Με μόλις 100 ημέρες να μας χωρίζουν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012, ξεκινάει σήμερα το παγκόσμιο πρόγραμμα της P&G. "Σ’ ευχαριστώ, Μαμά". Το πιο εκτενές πρόγραμμα στην ιστορία της P&G το οποίο θα συνεχιστεί έως το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με το πρόγραμμα αυτό αναγνωρίζονται και τιμώνται οι Μαμάδες που βρίσκονται πίσω από τους αθλητές, ευχαριστώντας τις Μαμάδες για όλα όσα κάνουν, ενώ η ιδέα αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι πίσω από κάθε αξιόλογο αθλητή βρίσκεται μία ακόμα πιο αξιόλογη Μαμά.

Για να σηματοδοτήσουμε την έναρξη του προγράμματος, η P&G παρουσιάζει σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο ένα σύντομο βίντεο με τίτλο «Η Καλύτερη Δουλειά» που τιμά το μοναδικό ρόλο των Μαμάδων που μεγαλώνουν Ολυμπιακούς Αθλητές και υπέροχα παιδιά.

Παρακολουθήσετε και εσείς αυτό το βίντεο και να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας:Ελπίζουμε πως αυτό το πρόγραμμα θα εμπνεύσει και θα κινητοποιήσει τους ανθρώπους σε κάθε σημείο του πλανήτη έτσι ώστε όλοι μαζί να απευθύνουμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στις Μαμάδες όλου του κόσμου.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10