Οι διάσημες μαμάδες που έκαναν φέτος τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωράκια τους!

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα έχοντας στην αγκαλιά τους τα αγγελούδια τους πέρασαν χθες οι επώνυμες μαμάδες της ελληνικής και διεθνούς showbiz.
Οι διάσημες κυρίες είδαν φέτος ένα από τα πιο μεγάλα όνειρά τους να πραγματοποιείται και κράτησαν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους με τον αγαπημένο τους. Έτσι αυτά τα Χριστούγεννα ήταν γι’ αυτές ξεχωριστά.
Στη φετινή χρονιά άλλωστε, το baby boom ήταν μεγάλο, καθώς κάποιες celebrities έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους μωρό και κάποιες άλλες μεγάλωσαν κατά ένα ακόμη μέλος την οικογένειά τους.
Η Κάτια Ζυγούλη ήταν αυτή που υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με το τρίτο της παιδάκι με τον Σάκη Ρουβά. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Σοφία Καρβέλα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή απέκτησαν φέτος τα πρώτα τους μωράκια. Ενώ, η γέννηση του βασιλικού μωρού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton ήταν αναμφίβολα το μεγαλύτερο γεγονός της φετινής χρονιάς για τη Βρετανία.
Πάμε να δούμε ποιες είναι οι διάσημες που γιόρτασαν χθες μαζί με τα παιδάκια τους…

Mπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης

Παραμονές Χριστουγέννων έφερε στον κόσμο την δεύτερη κορούλα της η Μπέττυ Μαγγίρα. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το βράδυ της Τρίτης, και όπως έγραψε και η ίδια στο twitter της, το μωρό το έφερε για εκείνη ο Άγιος Βασίλης και όχι ο πελαργός αυτήν τη φορά!

Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς

Με τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους (και τρίτου παιδιού τους) υποδέχτηκαν το 2013 ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Η μικρή γεννήθηκε στις αρχές του χρόνου και φέτος το διάσημο ζευγάρι πέρασε τα πρώτα Χριστούγεννα αγκαλιά με τα τρία του αγγελούδια.
Πρίγκιπας William – Kate Middleton


Η 22η Ιουλίο θα είναι αναμφίβολα μια από τις ημέρες που θα μείνουν στη βρετανική ιστορία, καθώς η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας William που υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Το μωρό τους είναι αγοράκι και είναι ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και πήρε το όνομα George Alexander Louis.
Σταματίνα Τσιμτσιλη – Θέμης Σοφός


Την μονάκριβη κορούλα τους καλωσόρισαν το Πάσχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός. Το γνωστό ζευγάρι απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την μικρή Νάγια με την οποία γιόρτασαν φέτος τα πρώτα Χριστούγεννα.
Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς
Στις αρχές του Μάη γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα πανέμορφο αγοράκι, η Κατερίνα Παπουτσάκη γεμίζοντας χαμόγελα χαράς τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά.

Read More

And More