H M. Mανιάνι στο TLIFE για τον γάμο, τη βάπτιση της κορούλας της και τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του 2004 στον ακοντισμό, Μιρέλα Μανιάνι, μίλησε στο TLIFE για το ενδεχόμενο του γάμου της με τον Γιάννη Γιαννούλη, τη βάπτιση της κορούλας της και για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης. Μας δείχνει όμως και τις φωτογραφίες του μωρού της!

Ο χρόνος που περνάει με το μωρό
“H μπέμπα είναι 8,5 μηνών, μεγαλώνει, βγάζει τα δοντάκια της, όπως όλα τα μωράκια… Μας έχει τρελάνει… Όσο μεγαλώνει ένα παιδί, σε αναγνωρίζει, θέλει να παίξει κι εκεί καταλαβαίνεις ότι είσαι γονιός και πως αυτό είναι το παν για σένα κι εναλλάξ! Σε εμένα πάντως δεν μοιάζει… Δεν έχει τα μάτια μου. Είναι καστανόξανθο και μάλλον πιο πολύ καστανή… Όλοι λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της.”

“Μαμά δεν λέει ακόμη αλλά το μπαμπά το έχει ξεκινήσει! Είναι πιο τυχεροί οι μπαμπάδες σε αυτό. Μας αρέσει αν έχει καλό καιρό, να την πηγαίνουμε βόλτες γιατί χαίρεται πάρα πολύ! Τον χειμώνα δεν έχουμε πολλές επιλογές. Τώρα έχει αρχίσει να κάθεται κι από μόνη της, γεμίζουμε το πάτωμα παιχνίδια και παίζουμε όλοι μαζί! Είναι πολύ επικοινωνιακό και χαμογελαστό παιδί!”

Η βάπτιση της κορούλας της και ο νονός της
“Το καλοκαίρι θα γίνει η βάπτιση… Είχαμε προτάσεις από πολύ κόσμο, όπως γίνονται για όλα τα παιδάκια, αλλά νονός της καταλήξαμε να είναι ο Νάσος Γαλακτερός. Έχει χαρεί κι εκείνος πολύ… Μάλλον τον Ιούνιο και στα νότια προάστια θα γίνει. Θα την πούμε Μαρία, όπως λένε τη μαμά του Γιάννη.”

Τι σκέφτεται η Μιρέλλα Μανιάνι για τον γάμο
“Ο γάμος μας δεν θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Κάθε τι πιστεύω πως πρέπει να το κάνεις ξεχωριστά, για να το θυμάσαι. Καλύτερο είναι να γίνει η βάπτιση πρώτα… Δεν έχουμε κάνει ακόμη σχέδια γάμου. Όταν έχεις με κάποιον παιδί, είσαι οικογένεια. Ο γάμος είναι κάτι τυπικό. Αν γίνει, θα γίνει λόγω του παιδιού. Εμείς το σκεφτόμαστε αλλά δεν υπάρχει το πρέπει. Mπορεί να μας έρθει και να πούμε, τώρα την άλλη εβδομάδα παντρευόμαστε! Δεν είναι όμως στις προτεραιότητές μας. Το συζητάμε όμως, αφού υπάρχει παιδί… Δεν είμαστε όμως κανένα ζευγάρι που τώρα πρωτογνωρίστηκε και κάνει όνειρα για τον γάμο του. Είναι κάτι που θα κάνουμε πρώτα για το παιδί και μετά για μας.”

Σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδάκι;
“Είναι πολύ νωρίς να σκέφτομαι για δεύτερο παιδάκι. Είναι ωραία εμεπειρία. Εγώ είχα κι εύκολη εγκυμοσύνη… Ούτε το μωρό μ’έχει δυσκολέψει… Ίσως αργότερα, θα δούμε… Πάντως δεν είναι κάτι που σκέφτομαι.”

Επαγγελματικά σχέδια
“Επαγγελματικά σκεφτόμαστε να δημιουργήσουμε κάτι μαζί με τον Γιάννη, πάντα στο κομμάτι του αθλητισμού, αλλά είναι δύσκολα. Θα το θέλαμε πάντως και οι δυο… Προς το παρόν δεν έχουμε βρει κάποια ευκαιρία… Ψαχνόμαστε όμως όταν οι πρωταθλητές σταματούν κάποια στιγμή και ξεκουράζουνται, αναζητούν και πάλι κάποιο τρόπο για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.”

“Προπόνηση προσπάθησα να κάνω πριν λίγο καιρό, αλλά θέλει πολλή δουλειά για να ξεκινήσω! Πάντως όταν έχεις μωρό, είναι σαν να κάνεις σκληρή προπόνηση. (γέλια) Είναι πιο κουραστική γυμναστική από το να πας σε ένα γήπεδο και να τρέξεις.”

Τα κιλά της εγκυμοσύνης
“Τα κιλά όχι απλά τα έχασα. Είμαι πιο αδύνατη κι από πριν μείνω έγκυος... Τα έχασα κι εύκολα, δεν ήταν καθόλου δύσκολο. Μετά από τη γέννα, τρέχοντας πίσω από το μωρό, θηλάζοντας και μένοντας άυπνη τα χάνεις σε λιγότερο από μήνα. Δεν χρειάζεσαι διατροφή.”

Read More

And More