“Γέννησα το κοριτσάκι μου, αλλά μου φάγανε τον Μανώλη!’

Λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι της, ήρθε αντιμέτωπη με τη στυγερή δολοφονία του συζύγου της, που έγινε χθες το πρωί στην οδό Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για την γυναίκα του αδικοχαμένου 44χρονου, που δεν μπορεί να πιστέψει το θάνατο του συζύγου και πατέρα των παιδιών της.

Ο κουμπάρος του μίλησε συγκλονισμένος στα “Νέα” για το στυγερό έγκλημα και την γυναίκα που έχασε τον άνθρωπό της, την ίδια μέρα που γέννησε το παιδί τους. “Γέννησα το κοριτσάκι µου, αλλά µου φάγανε τον Μανώλη!”. Αυτά ήταν τα λόγια που είπε η γυναίκα στον κουμπάρο της όταν μίλησαν στο τηλέφωνο.
“Είχα ακούσει στην τηλεόραση για “στυγερό έγκληµα στην οδό Ηπείρου” κι ανησύχησα, γιατί ήξερα ότι εκεί µένουν οι κουµπάροι µου. Όταν πια άκουσα στα κανάλια ότι “το θύµα ήταν σύζυγος ετοιµόγεννης”, τότε πλέον κατάλαβα το κακό που µας είχε βρει…”, είπε ο κουµπάρος του άτυχου Μανώλη Καντάρη που τον σκότωσαν για µια βιντεοκάµερα.
Ο 41χρονος Γιάννης Βογιατζής, φίλος και κουμπάρος του ζευγαριού έφτασε χθες το απόγευµα µε το πλοίο στον Πειραιά από την Κύθνο. Αφενός για να βρεθεί αρχικά στο µαιευτήριο στο πλευρό της κουµπάρας του, της πνευµονολόγου στο Ερρίκος Ντυνάν, Σιµόνας Βιρτζίλι. Αφετέρου για να παραβρεθεί και στην κηδεία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, που ήταν στέλεχος φαρµακευτικής εταιρείας.
“Τι να πούµε; Ο Μανώλης χάθηκε έξω από το σπίτι του! Για µια κάµερα, αξίας 300 ευρώ, άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά: το νεογέννητο κοριτσάκι, τον δίχρονο Γιωργάκη – το βαφτιστήρι µου – κι άλλες δυο κόρες, 17 και 19 ετών, από τον προηγούµενο γάµο του. Τι να πουν τώρα και οι γονείς του ή η αδελφή του;”, είπε και πρόσθεσε: “Καιρό τώρα ο Μανώλης µού έλεγε πως ήθελε να φύγει από αυτή την περιοχή. Απ’ αυτό το πεντάρι διαµέρισµα όπου ζούσε στο κέντρο, στην οδό Ηπείρου. Έβλεπε ότι στη γειτονιά του λιγόστευαν οι Ελληνες. Προσπαθούσε να το πουλήσει για να φύγει, έστω να το νοικιάσει για να µην πάει χαµένο αυτό το σπίτι. Ήταν αγανακτισµένος που, παρά την αγγελία που έβαλε στον Τύπο, δεν κατάφερνε να βρει αγοραστή. Ήθελε πολύ να φύγει από εκεί, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε…”, κατέληξε ο κουμπάρος του.

Read More

And More